Το παραδοσιακό κουρκούτι για μπακαλιάρο της γιαγιάς

Τραγανός και χρυσαφένιος, ο τηγανιτός μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι το εθνικό μας για την 25η Μαρτίου. Όμως, για να βγει ιδανικός και πεντανόστιμος χρειάζεται αρχικά να έχει το τέλειο κουρκούτι και στη συνέχεια να γίνει το σωστό τηγάνισμα.

Η κλασική συνταγή κρύβεται στον Τσελεμεντέ και είναι ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής «της γιαγιάς». Τα υλικά είναι απλά και το βασικό υλικό η μπίρα.



Περισσότερα: ieidiseis

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου