Το Xiaomi Mi Band 7 Pro έρχεται με οθόνη AMOLED 1,64”, GPS και οξύμετρο

Εκτός από τις τρεις συσκευές της σειράς Xiaomi 12S (12S, 12S Pro και 12S Ultra), η Κινέζικη εταιρεία παρουσίασε το πιο εξελιγμένο της smartband, το οποίο «θολώνει τη διαχωριστική γραμμή» ανάμεσα στα smartbands και τα smartwatches.

Το νέο Xiaomi Mi Band 7 Pro διαθέτει μία αρκετά πιο πλατιά οθόνη από το Mi Band 7 και είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την οθόνη 1,47” του Redmi Smart Band 7 Pro.

Η οθόνη που έχει διαγώνιο 1,67” είναι τεχνολογίας AMOLED και σύμφωνα με την εταιρεία, έχει «retina level» πυκνότητα εικονοστοιχείων, καθώς υποστηρίζει 326ppi. Χάρη στην οθόνη ανάλυσης 280 x 456 pixels (να θυμίσουμε ότι το Mi Band 7 διαθέτει οθόνη ανάλυσης 192 x 490 pixels ενώ το Redmi Band 7 Pro έχει οθόνη ανάλυσης 320 x 360 pixels) υπάρχει περισσότερος χώρος για την απεικόνιση δεδομένων που αφορούν την υγεία ή τις ειδοποιήσεις. Σημαντική βελτίωση είναι η ύπαρξη του ambient light sensor που ενεργοποιεί δυνατότητα αυτόματης φωτεινότητας ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον, τόσο για την βελτίωση της ευκρίνειας όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας.



Περισσότερα: insomnia

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου