Τα πιο περίεργα ατυχήματα που έχουν συμβεί την ώρα του σεξ

Το σπασμένο προφυλακτικό δεν είναι το μοναδικό ατύχημα που μπορεί να σου συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Υπάρχουν και χειρότερα...

Εντάξει σε όλους μας έχει συμβεί να… χάσουμε τον έλεγχο στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας. Λίγο το πάθος, λίγο η ανυπομονησία και… τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.

Καλό θα είναι να προσέχουμε λίγο βέβαια, καθώς οι κινδυνεύουμε να τραυματιστούμε…

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια περίεργα και ολίγον τι… μακάβρια που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Προσέχετε για να μην… τρέχετε!

  • Η πιπιλιά του θανάτου

Ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει τις πιπιλιές λόγω… καρφώματος, όμως κάποιες φορές τα πράγματα μπορούν να γίνουν σοβαρά. Ακόμα και να οδηγήσουν στον θάνατο.

Ο 17χρονος Julio Macias Gonzalez, από την Πόλη του Μεξικού, πέθανε από εγκεφαλικό το 2016 αφού μια πιπιλιά «αγάπης» από τη φίλη του προκάλεσε θρόμβο αίματος, ο οποίος έφτασε μέχρι τον εγκέφαλο του. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ο έφηβος πέθανε λίγο αργότερα.

  • Με κούφανες

Όχι, δεν θα σου πούμε για το φιλί που σου δίνει η θεία στο μάγουλο και κάνει τόσο θόρυβο που νιώθεις το αυτί σου να βουίζει. Τα πράγματα είναι χειρότερα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα in2life.gr, μια γυναίκα ηλικίας 20 ετών από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ στη νότια Κίνα πήγε στο νοσοκομείο υποφέροντας από ξαφνική κώφωση. Είπε στους γιατρούς ότι ο φίλος της τη φίλησε παθιασμένα μερικές ώρες νωρίτερα.

«Το φιλί μείωσε την πίεση στο στόμα, τράβηξε το τύμπανο και προκάλεσε ζημιά στο αυτί», ανέφερε το νοσοκομείο στην εφημερίδα China Daily. Ευτυχώς, η ακοή της επανήλθε μετά από δύο μήνες.



Περισσότερα: in.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου