
Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, με τα μέλη της να εισηγούνται μεταξύ άλλων την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε ομόφωνα:
- Αναστολή Covid pass από 1η Μαϊου και επαναφορά της χωρητικότητας στο 100%.
- Αναστολή πιστοποιητικού EUDCC στις πύλες εισόδου της χώρας.
- 1 rapid τεστ την εβδομάδα (από δύο που ήταν ως τώρα) στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, εξαίρεση τα νοσοκομεία και οι ΜΦΗ που παραμένουν τα 2 rapid τεστ την εβδομάδα για ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
- 1 rapid τεστ (από 2 που ηταν ως τώρα) σε ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΔΕΠ. Θα υπάρξουν διευκρινίσεις απο το υπουργείο Παιδείας.
Περισσότερα: lifo
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου