Survivor 5 Επεισόδια 55 και 56: Μεγάλες εντάσεις και μεγάλοι αγώνες - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Μεγάλες εντάσεις είδαμε στα τελευταία δύο επεισόδια που δείχνουν να μην έχουν τελειωμό κυρίως στην ομάδα των διάσημων.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε την ομάδα των διάσημων να κερδίζει την ασυλία και στο επεισόδιο της δευτέρας είδαμε την ομάδα των μαχητών να κερδίζει την δεύτερη ασυλία. 

Την ατομική στους μαχητές κέρδισε η Ασημίνα και στους διάσημους η Ναυσικά. 

Στο πρώτο συμβούλιο οι μαχητές ψήφησαν Σπύρο πρώτο υποψήφιο, στο δεύτερο οι διάσημοι ψήφησαν την Βρισηίδα ενώ στην συνέχεια η Ασημίνα επέλεξε την Τζό ως τρίτη υποψήφια και η Ναυσικά επέλεξε την Κάτια ως τέταρτη.

Highlights

  • Σε ένταση βρέθηκαν Ασημίνα με Γιώργο Κατσαούνη μετά το τέλος του αγώνα ύστερα από ασήμαντη αφορμή που όμως έφερε μικρή ένταση στην ομάδα των μαχητών.
  • Σε αντιπαράθεση ήρθαν Σπύρος και Τάκης μετά την συγνώμη του Τάκη στην Θωμαή καθώς ο Σπύρος θεωρεί ότι έχει συνηθίσει να λέει συγνώμες. 
  • Για ψάρεμα πήγε ο Τάκης ο οποίος τσιμπήθηκε δύο φορές από το σαλάχι που έπιασε με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη. 
  • Συνεχίζετε η κόντρα ανάμεσα σε Σπύρο και Τάκη και στα συμβούλια και με τους δύο να είναι σε συχνή αντιπαράθεση. 
  • Ο Κακός χαμός στο συμβούλιο της Δευτέρας στην ομάδα των διάσημων καθώς φαίνεται ότι παρερμηνεύτηκε κάτι που είπε ο Τάκης από κάποια κορίτσια της ομάδας με αποτέλεσμα να παρεξηγηθεί και να δημιουργηθούν πολλά νεύρα. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου