Resident Evil 4 Remake: Ακούγονται φήμες που το κάνουν ονειρεμένο και... εφιαλτικό

Τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα λίγο καιρό μετά από την κυκλοφορία του Resident Evil Village, ακούγεται πολύ έντονα η φήμη ότι η Capcom ετοιμάζει το Remake του Resident Evil 4. Το πιο καλοβαθμολογημένο παιχνίδι της σειράς λένε πως θα επιστρέψει στη νέα γενιά κονσολών και θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι που γνωρίσαμε στο Nintendo GameCube το 2005.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες φήμες που αφορούν για άλλη μια φορά την περιπέτεια του Leon S. Kennedy. Συγκεκριμένα, λένε πως αυτό το υποτιθέμενο remake που ετοιμάζει η Capcom, θα είναι πολύ πιο τρομακτικό από το παιχνίδι που κυκλοφόρησε στο GameCube και μάλιστα θα φέρνει περισσότερο στην πρώιμη έκδοση του τίτλου, γνωστό και ως “Resident Evil 3,5”.

Επίσης, ακούγεται πως οι δευτερεύοντες χαρακτήρες θα έχουν πιο μεγάλο και πιο σημαντικό ρόλο στο σενάριο, ενώ το σενάριο της Ada Wong θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε διάρκεια. Μάλιστα, οι πρώτες ώρες στο χωριό και ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις φήμες, θα λαμβάνουν χώρα σε νύχτα πλέον. Τέλος, ακούγεται πως η Capcom αναμένεται να το αποκαλύψει πλήρως στις αρχές του 2022, δηλαδή αρκετά σύντομα.



Περισσότερα: unboxholics

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου