Survivor: Επεισόδια 7 και 8: Έντονοι καυγάδες - Δυνατοί αγώνες - Ανατροπή σοκ στην αποχώρηση

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τους μπλε να πανηγυρίζουν τις νίκες και τους κόκκινους να μετράνε ήττες αλλά και υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας κέρδισαν πάλι οι μαχητές με τους διάσημους να οδηγούνται σε ψηφοφορία. Δεύτερη υποψήφια ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή. 

Στην συνέχεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέλεξε την Ευριδίκη Παπαδοπούλου ως τρίτη υποψήφια.

Στο επόμενο επεισόδιο είδαμε τους μαχητές να κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Από την άλλη μεριά είχαμε εντάσεις αλλά και συζητήσεις ώστε να λύσουν τα προβληματα τους. 

Τέλος είδαμε το συμβούλιο  στο οποίο είχαμε μεγάλη ανατροπή καθώς ξαφνικά ενημερώθηκε ο Γιώργος Λιανός ότι αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για οικογενειακούς λόγους. 

Highlights

  • Την ανάσα της έχασε η Μυριέλλα Κουρεντή στον αγώνα ασυλίας με τον Γιώργο των μαχητών να τρέχει να την βοηθήσει. Κίνηση που πυροδότησε λογομαχίες στους διάσημους. 
  • Παρεξήγηση υπήρξε ανάμεσα στον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Αποστόλη Ρουβά με αφορμή την ήττα τους σε έναν ακόμα αγώνα.
  • Την αγάπη του για την Μυριέλλα παραδέχτηκε ο Γιώργος των μαχητών που αισθάνθηκε άσχημα με την υποψηφιότητα της.
  • Σε ένταση ήρθαν Ασημίνα και Αθηνά με αφορμή τα ματσαρίσματα μετά το τέλος του αγώνα επάθλου.
  • Έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Βαλάντη με αφορμή την επικοινωνία της Μυριέλλας με τον Γιώργο των μαχητών και το πως επηρεάζει την ομάδα τους.

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου