Ανδρέας Πλούσιος : "Χριστούγεννα Μαζί" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο

Mεγάλωσε σε ένα χωριό της Καβάλας (παραλία Οφρυνίου ). Αργότερα τελείωσε τις σπουδές του στο διεθνές πανεπιστήμιο της Καβάλας ως ηλεκτρολόγος μηχανικός..

Σήμερα είναι 26 χρονών και κάνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική βιομηχανία. Τον γνωρίσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μας εντυπωσίασε με την φωνή του. 

Μέσα στις γιορτές κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο "Χριστούγεννα μαζί". Εμείς συναντήσαμε τον Ανδρέα και μιλήσαμε μαζί του. 

Ανδρέα αναμφίβολα έχεις μια πολύ ωραία φωνή. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι; Ποιο ήταν το κίνητρο;

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ! Από μικρός μου άρεσε να ασχοληθώ με τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά αυτό που με ώθησε να ακολουθήσω την μουσική ήταν η στιγμή που άκουσα τον Παντελή Παντελίδη.

Θα δοκίμαζες να τραγουδήσεις κάποιο άλλο είδος και αν ναι ποιο;

Αγαπώ το λαϊκό τραγούδι. Γενικά μ αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορα είδη μουσικής ( ροκ, ποπ ) . 

Σε γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τα Social  όπου δεν σταματάς να τραγουδάς και να μας εντυπωσιάζεις. Πως σου φαίνεται αυτή η τόσο θετική ανταπόκριση του κόσμου;

Σίγουρα δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση αλλά το εκλαμβάνω πολύ θετικά και μου δίνει ώθηση ώστε να ερμηνεύω περισσότερα τραγούδια και να γίνομαι καλύτερος!

Έχει υπάρξει στιγμή που να έφτασες στα πρόθυρα να τα παρατήσεις και αν ναι τι ήταν αυτό που σου έδωσε δύναμη να συνεχίσεις;

Στις μέρες που ζούμε δυστυχώς δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτόν τον χώρο, παρόλα αυτά η θέληση μου και η υποστήριξη του κόσμου είναι οι παράγοντες που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω!

Ποια είναι η γνώμη σου για τα μουσικά talent show; Έχεις συμμετάσχει; Και αν όχι θα το επιχειρούσες;

Αν και φέτος μου έγινε πρόταση από ένα μουσικό talent show, αρνήθηκα διότι ένα μεγάλο μέρος του είναι ριάλιτι και δεν με αντιπροσωπεύει. 

Πως αξιοποιείς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Κυρίως παίζοντας μουσική και κάνοντας γυμναστική.

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με τρείς λέξεις.

Συνεργάσιμος, δυναμικός και ευαίσθητος.

Ποιο είναι το μότο σου για την ζωή;

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

"Χριστούγεννα Μαζί" - Η πρώτη σου δουλειά και γιορτινή. Πες μας λίγα λόγια

Ένα αγαπημένο τραγούδι που έχει γράψει ο Χρήστος Καραστάθης. Το μαγικό είναι ότι ενώ γράφτηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. 

Που σε συναντάμε σήμερα;

Λόγω της κατάστασης που βιώνουμε δεν εμφανίζομαι κάπου συγκεκριμένα.

Μίλησε μας για τα μελλοντικά σου σχέδια; 

Σύντομα έρχεται ένα νέο τραγούδι με τίτλο ¨Να είσαι ο εαυτός σου¨ με στίχους και μουσική του Χρήστου Καραστάθη. Ένα ευδιάθετο τραγούδι με κοινωνικά μηνύματα. 

Αντρέα σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης. Σου ευχόμαστε καλές επιτυχίες στην ζωή σου και καλοτάξιδο το πρώτο σου τραγούδι.

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου