Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Ιανουάριος 2022

Όπως φαίνεται, η πανδημία έχει επηρεάσει για τα καλά τη gaming βιομηχανία, αφού ο Ιανουάριος, ένας μήνας που πάντα έριχνε τους ρυθμούς, αυτή τη φορά τους…παραέριξε μάλλον. Αναλυτικότερα, οι νέες κυκλοφορίες είναι μετρημένες στα δάχτυλα, με τις δύο επανακυκλοφορίες των αριστουργηματικών God of War και Uncharted του PS4 να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, μαζί με το νέο Pokémon.

Ξεκινώντας, έπειτα από έντονη φημολογία και εικασίες τους τελευταίους μήνες, το God of War, ο πολυβραβευμένος τίτλος της Sony Santa Monica για το PS4, θα έρθει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 14 Ιανουαρίου, με τιμή 49,99€.

Ο τίτλος θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και ultra-wide οθόνες, ενώ θα έχει ξεκλείδωτο framerate. Παράλληλα, θα παρέχει μια πληθώρα από επιλογές γραφικών, για να φέρετε την εμπειρία στα μέτρα σας, ενώ θα διαθέτει και αναβαθμισμένα γραφικά, με καλύτερες σκιές υψηλότερης ανάλυσης, βελτιωμένες screen space αντανακακλάσεις, GTAO και SSDO. Μάλιστα, έχει προστεθεί και η DLSS τεχνολογία της Nvidia για υψηλότερη απόδοση στους συμβατούς υπολογιστές, καθώς και το Nvidia Reflex. Τέλος, για το χειρισμό θα υποστηρίζονται DualShock 4, DualSense και άλλα χειριστήρια, καθώς και πληκτρολόγιο και ποντίκι.



Περισσότερα: unboxholics

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου