Τάσος Ξιαρχό: "Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή" - Το βίντεο με τα λάθος σχόλια που έφερε σε δύσκολη θέση τον δημοφηλή χορευτή

Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Να θυμίσουμε ότι όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, ο χορογράφος ενεπλάκη σε καταδίωξη στο Μενίδι και απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Πως ξεκίνησαν όλα:

Ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και influencer, ανήρτησε βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.



Περισσότερα: thebest

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου