Ανακαλύψτε το σπίτι των πεταλούδων στη Βιέννη

Αν σας αρέσουν τα όμορφα και μοναδικά μέρη, τότε το Schmetterlinghaus  στη Βιέννη θα το αγαπήσετε. Σε αυτόν τον εξωτικό παράδεισο, οι πεταλούδες πετούν γρήγορα και περνούν προσκαλώντας σας να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Το Butterfly House βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Βιέννης, κοντά στη διάσημη Όπερα της Βιέννης, οπότε θα είναι πολύ εύκολο να το επισκεφτείτε. Είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα με μαγικό περιβάλλον και παραμυθένια ατμόσφαιρα που εκτιμάται πολύ από τους κατοίκους της Βιέννης και από τους χιλιάδες τουρίστες που το επισκέπτονται.  

Το κτίριο που φιλοξενεί χιλιάδες πεταλούδες έχει κυλινδρικό σχήμα, περιβάλλεται από γυάλινα παράθυρα και μιμείται το φυσικό περιβάλλον μικρών πλασμάτων. Έτσι οι πεταλούδες απολαμβάνουν σ’ ένα φιλικό περιβάλλον τους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται να θαυμάσουν την ομορφιά τους. Για να μπείτε μέσα, είναι απαραίτητο να περάσετε από το κατάστημα στην είσοδο, όπου μπορείτε να αγοράσετε μικρά , φτηνά και ελκυστικά αναμνηστικά.Περισσότερα: mynewaroundtheworld

About Viernes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου