Αγγελική: Μας αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό φινάλε

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά "Αγγελική" Που προβαλλόταν κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν ο Δημήτρης με την μητέρα του Αθηνά πέφτουν πάνω στον Νικόλα ο οποίος δεν προτίθετο να τους αφήσει να το σκάσουν και τους απειλεί με όπλο.

Λίγα λεπτά αργότερα καταφτάνει και η Αγγελική. εκεί ο Νικόλας μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα της και χωρίς να το καταλάβει του παίρνει το όπλο ο Δημήτρης επιχειρώντας να σκοτώσει την αγγελική.

Ο Νικόλας μπαίνει στην μέση και τραυματίζεται βαριά ενώ η μητέρα σοκαρισμένη παρακολουθεί τον έναν της γιο να πυροβολεί τον άλλο.

Καταλαβαίνοντας πλέων πως όλα τελείωσαν αποφασίζει να σκοτώσει τον γιο της και μετά να σκοτωθεί ώστε να μην συλληφθούν. Ακολουθεί ένας συγκλονιστικός μονόλογος από την μάνα.

Ο Δημήτρης πεθαίνει, η Αθηνά όμως ζει. Ένα χρόνο μετά όλοι έχουν βρει τον δρόμο τους χωρίς σκιές από το παρελθόν. Την Αθηνά φροντίζει η Αγγελική η οποία αφήνει κάποια ελπίδα ότι ίσως στο μέλλον να την συγχωρέσει. 

Ίσως από τα ποιο συγκλονιστικά φινάλε που έχουμε παρακολουθήσει σε τηλεοπτική σειρά.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου