Survivor 4 Επεισόδια 69 - 72: Στο επίκεντρο και πάλι ο Τζέιμς - Αποχώρηση έκπληξη

Με νίκες των κόκκινων ξεκίνησε η εβδομάδα καθώς κέρδισαν το έπαθλο φαγητού της Κυριακής, κέρδισαν το γλυκό στο κουίζ και την Δευτέρα κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας.

Τρίτη επέστρεψαν στις νίκες οι μπλε. την Τετάρτη είδαμε πολύ συγκίνηση και από τις δύο ομάδες στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας. Αίσθηση και συγκίνηση μας προκάλεσε και η ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον αδελφό του τον οποίο έχασε πριν πολλά χρόνια και το γεγονός πως από εκεί και έπειτα έκανε ότι μπορούσε για να μην στενοχωρεί τους γονείς του τους οποίους ήθελε πολύ να ακούσει. Το έπαθλο τελικά κέρδισαν οι μπλε τους οποίους παρακολουθήσαμε αργότερα να ακούνε να συγκινητικά μηνύματα από τις οικογένειες τους. 

Αίσθηση ωστόσο έκανε το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είχαν κάτι να που για Τζέιμς και Νίκο βάζοντας τους πάλι στο στόχαστρο. Γεγονός που δείχνει ότι το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του και γίνεται ποιο ατομικό σιγά σιγά.

Ασυλίες - Προτεινόμενοι - Αποχώρηση

Την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι κόκκινοι, ακολούθησε ο ατομικός αγώνας ασυλίας για τους μπλε τον οποίο κέρδισε ο Παύλος. Στο συμβούλιο πρώτο υποψήφιο ψήφισαν τον Κώστα.

Την δεύτερη ασυλία κέρδισαν οι μπλε με τους κόκκινους να οδηγούνται στον ατομικό αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισε ο Ηλίας. Στο συμβούλιο που ακολούθησε, οι κόκκινοι ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο ως δεύτερο υποψήφιο. Στην συνέχεια ο Παύλος επέλεξε τον Τζέιμς ως τρίτο υποψήφιο και ο Ηλίας τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο της Τετάρτης μάθαμε πως από το παιχνίδι αποχωρεί ο Κώστας Παπαδόπουλος

Highlights

  • Το φύλλο φοίνικα που ο Ντάφυ το ονόμασε Άλεξ και το οποίο έπαιρνε παντού 
  • Η προσωρινή ρήξη ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα καθώς η Μαριαλένα τραυματίστηκε σε αγώνα και ο Σάκης δεν πλησίασε στο τέλος να την δει.
  • Η συγκίνηση του Ηλία όταν έπρεπε να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση αλλά και στην ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητό. 
  • Το έπαθλο επικοινωνίας των μπλε που ήταν αρκετά φορτισμένο.
  • Η ιστορία ζωής του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον αδελφό του που έχασε πριν πολλά χρόνια και πως αυτό επηρέασε την ζωή του. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου