Κρήτη: Νεκρός οδηγός μηχανής - Δεν έβρισκαν την σύντροφό του για ώρες ίσως και μέρες

Η Κρήτη θρηνεί και αγωνιά. Θρηνεί την απώλεια του 42χρονου Νάθαν και αγωνιά για την 32χρονη σύζυγό του, Σβέτα. Το τροχαίο με τη μηχανή στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί στάθηκε μοιραίο για τον 42χρονο. Το ζευγάρι ξεκίνησε από την Ιεράπετρα για τα Χανιά και στο ύψος του Μπαλί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να εκτιναχθεί σε χαράδρα και να χάσει τη ζωή του.

Η 32χρονη σύζυγός του, κρατήθηκε σε μία συστάδα θάμνων και κατάφερε να μείνει ζωντανή, αλλά με σοβαρά τραύματα και χωρίς κανείς να μπορεί να την δει για να τη βοηθήσει, για μέρες. Ο πατέρας του Νάθαν, που ζει εκτός Κρήτης, ανησύχησε καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον γιο του από την περασμένη Δευτέρα, και ενημέρωσε το ΑΤ Πηλίου.

Η κινητοποίηση φίλων του ζευγαριού και της αστυνομίας έφερε αποτελέσματα χθες το μεσημέρι. Η άτυχη γυναίκα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η αστυνομία ερευνά τις πτυχές του απίστευτου τροχαίου δυστυχήματος.



Πηγή: ekriti

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου