Formula 1: Ο απόλυτος οδηγός για το 2021

Οι 20 οδηγοί της Formula 1 ετοιμάζονται να πατήσουν το πόδι στο γκάζι στην πίστα του Μπαχρέιν και το SPORT 24 σας φέρνει στην οθόνη σας όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα χρονιά και όχι μόνο. Οι ομάδες και οι οδηγοί, το πρόγραμμα, οι νέοι κανονισμοί και το ρεκόρ με 23 GP μέσα σε μία χρονιά.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η Formula 1 αποτελούσε το αγαπημένο μου σπορ, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μπροστά στην ασπρόμαυρη τηλεόραση ( η σεζόν θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια COSMOTE SPORTS και την πλατφόρμα ΕΡΤFLIX) , τότε, όποια στιγμιότυπα υπήρχαν, τα ρουφούσα όπως το νερό το σφουγγάρι και ναι, έχουν δει τα μάτια μου συγκλονιστικές σκηνές, απίστευτες προσπεράσεις, και τραγικά ατυχήματα.

Δεν ξεχνώ τον Νίκι Λάουντα παγιδευμένο στην Ferrari που καιγόταν στο Νίρμπουργκριν, το 1976, να προσπαθούν απελπισμένα να τον σώσουν. Με παραμορφωμένο πρόσωπο, βρήκε το κουράγιο, μετά από έναν μήνα, να ξανακαθίσει στο μονοθέσιο. Ο Λάουντα, ο αγαπημένος μου πιλότος, που κάποτε μου έδωσε μια μικρή, ραδιοφωνική συνέντευξη στη Διεθνή Εκθεση της Γενεύης, θα λείπει πάντα από την F1 (έφυγε από τη ζωή το 2019), της οποίας αποτέλεσε υψηλή προσωπικότητα με τρεις παγκόσμιους τίτλους.



Περισσότερα: sport24

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου