Flake: "SRT" - Η Τραπ είναι η πιο Fresh εξέλιξη της ραπ μουσικής - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο έβγαλα και το Λύκειο εκεί. Ήταν γενικά ανήσυχο πνεύμα με την μουσική διότι ασχολούταν με το πιάνο.

Γενικά του άρεσε η μουσική αλλά τον κέρδισε η ραπ μουσική είχε βγει και η ταινία με τον Eminem και είχε τρελαθεί για το πώς ξεκίνησε και πώς μπήκε στην μουσική βιομηχανία και φανταζόταν πως θα γινόταν και εκείνος αναγνωρισμένος καλλιτέχνης.

Σπούδασε ώστε να μπορέσει να βρει μια δουλεία που θα του προσφέρει τα εφόδια για να ασχοληθεί με την ράπ μουσική.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει το δικό του κομμωτήριο ως βασική του δουλειά και ταυτόχρονα ασχολείται και με την ραπ μουσική.


Από πόσο χρονών θυμάσε τον εαυτό σου να αγαπάει την ράπ μουσική;

Aπό την ηλικία των 15 χρόνων  άρχισα να ακούω ραπ μουσική.  Είχα επηρεαστεί  και από 2 ταινίες  η πρώτη ήταν ασυμβίβαστη γενιά  όπου έπαιζε το τραγούδι του Coolio (Gangsta paradise)  και αργότερα  η ταινία με τον (Eminem) ήταν η βάση που άρχισα να επικεντρώνομαι στην Ραπ μουσική.

Άρχισα και εγώ να γράφω στο χαρτί  αρκετούς στοίχους βέβαια χωρίς αυτό να αποτελεί στίχους από βιώματα διότι ήμουν σε νεαρή ηλικία και δεν υπήρχαν βιώματα όπως τώρα που είμαι σε ώριμη ηλικία να γράψω ελεύθερα αυτά που θέλω  γιατί τα έχω ζήσει έντονα.

Ραπ η Τράπ, τελικά υπάρχει διαφορά;

Δεν υπάρχει διαφορά γιατί η Τραπ  είναι η πιο  Fresh εξέλιξη δηλαδή παρακλάδι της ραπ μουσικής.


Παρόλο που δηλώνεις ράπερ είσαι και μπαρμπέρης. Τι θεωρείς ότι σε κερδίζει περισσότερο;

Η βιοποριστική μου και βασική μου δουλειά είναι η επιχείρηση μου Barbershop διότι από αυτό ζω την οικογένεια μου. Η ραπ είναι μέχρι στιγμής ένας τρόπος έκφρασης μου με απελευθερώνει  όπου στόχος μου είναι στο μέλλον να βγάζω χρήματα και από την μουσική. Οπότε δεν μπορώ να πω ποιο από τα δύο με κερδίζει περισσότερο γιατί και τα δύο τα κάνω από την καρδιά μου και όχι από ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση έχει γεμίσει με μουσικά τάλεντ σόου. Θα δήλωνες συμμετοχή;

Θεωρώ ότι τα ταλεντ σόου είναι ένας τρόπος προβολής της ατομικότητας σου ώστε να σε δει κόσμος που δεν σε ξέρει και να αναδείξει αν έχεις το ταλέντο.
Πιο εύκολα συναντάς ποπ  λαϊκούς και έντεχνους καλλιτέχνες που βάζουν συμμετοχή.
Η Ραπ σκηνή είναι πιο σκληρή έχει να κάνει με τον δρόμο Και  πολύ εύκολα γίνεσαι στόχος κατάκρισης χωρίς να το θες. Οπότε είμαι 50-50 για το αν έβαζα συμμετοχή.


Αγαπημένοι καλλιτέχνες;

Coolio  Eminem  50 Cent    pop smoke 

Young thug  xxtetansion  Travis scott

Αγαπημένο φαγητό;

Είμαι  μακαρονάς  φουλ. Γενικά είμαι εύκολος τύπος στο φαγητό δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις .

Αγαπημένες σου συνήθειες

Πολύ monopoly με την οικογένεια μου (τα παιδιά μου, γυναίκα μου), ακούω μουσική  αλλά στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να ασχολούμαι με την οικογένεια.


Εν καιρό πανδημίας, πόσο πιστεύεις ότι έχει επηρεαστεί η δουλειά σου

Σίγουρα έχει επηρεαστεί η δουλειά μου στην πανδημία  έχω αναγκαστεί να μειώσω υπάλληλους  διότι έχουν αλλάξει τα μέτρα  με τα τετραγωνικά ανά πελάτη. Αυτό συνεπάγεται  με λιγότερα ραντεβού την μέρα σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας προς την πανδημία. Πριν την πανδημία υπήρχε ούρα έξω από το μαγαζί μου   τώρα πλέων πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί. 

Νέα κυκλοφορία με τίτλο "SRT", λίγα λόγια;

Το  τραγούδι  Srt  είναι μια παραγωγή  του Skyle beat. Αν σας πω πως γράφτηκε το κομμάτι ήταν εντελώς μια στιγμή τυχαία.  Μιλούσα με video κλήση με έναν φίλο  τον Ιωαννη Βρισανο που έχει όντως όχημα  jeep grand Cherokee  και μου εξηγούσε για την δυναμική του οχήματος του  εξηγώντας μου πως ήταν  700 άλογα  αλλά  στον στρόφαλο  είχε 900 παραπάνω.  Πήρα χαρτί στυλό και τα σημείωσα.   Μόλις έκλεισα την video κλήση μου ήρθαν όλοι οι στίχοι στο μυαλό.  Πήρα τηλ τον skyle (παραγωγός)  του είπα τους στίχους αυτούς  με αυτό το flow Και το απόγευμα μου έγραψε το beat.

Μετά από μια βδομάδα μπήκαμε στούντιο και μετά γυρίσαμε το videoclip.


Μελλοντικά σχέδια;

Μελλοντικά σχέδια  υπάρχουν ήδη σε εξέλιξη. Έχουμε ετοιμάσει  κάποια reggaeton Για το καλοκαίρι  και συνεργασίες με ραπερ. Δουλεύουμε καθημερινά με τον παραγωγό μου Skyle beat  ώστε να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου