Τάσος Πασαλάρης: Ο Τικ-Τόκερ της καρδιάς μας - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και μεγάλωσε σε ένα από τα όμορφα νησιά της Ελλάδος, στην πόλη των ιπποτών, το νησί του ήλιου, την Ρόδο μας.

Τoν γνωρίσαμε μέσα από την εφαρμογή "Τικ Τοκ" ως "Tas-pas", κατάφερε με τα βιντεάκια του να γίνει πάρα πολύ αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. 

Τάσο σε γνωρίσαμε μέσα από την πλατφόρμα του τικτοκ. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα βιντεάκια;

Aυτό που με έκανε να ασχοληθώ και να ξεκινήσω τα βίντεο στο tik tok ήταν η μικρή μου ανιψιά Πήρε το κινητό μου μία μέρα μου έφτιαξε Tik tok μόνο και μόνο για να τις πατάω like στην πορεία με παρακαλούσε να ανεβάσω βίντεο... στην αρχή δίσταζα ντρεπόμουν αλλά επειδή λατρεύω τα παιδιά δεν ήθελα να της χαλάσω χατίρι και έτσι το πρώτο μου βίντεο ήταν με μία κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι με μερική αναπηρία που έκανε χορευτικό Και έκανα και εγώ το ίδιο καθιστός σε μία καρέκλα και ένιωσα τόσο τέλεια γιατί πίστεψα πως θα δώσω χαρά στην κοπέλα μετά πήρα φόρα.

Πως εξηγείς το γεγονός ότι έγινες τόσο πολύ αγαπητός τόσο γρήγορα;

Aγαπητός στο τικ-τοκ εδώ και 4 μήνες που έφτασα μάλλον φτάσαμε το λέω πάντα γιατί δεν έφτασα  μόνος ως εδώ στους 50.000 πιστεύω ότι έγινα με τα μαθήματα ζωής μηνύματα ζωής που δίνω στα παιδιά αλλά και σε μεγάλους... Ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη χαμογέλα και μια αγκαλιά και όλα αυτα τα δίνω μέσα από τα βιντεο μου και χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ και βοηθάω κόσμο χωρίς κανένα αντάλλαγμα και εννοείτε κανένα συμφέρον...όπως βοηθάω και πολύ κομό σε προσωπικά μηνύματα Οπότε όλα αυτά και μια υπόσχεση που έδωσα στην ανιψιά μου ότι όπως είμαι έξω θα είμαι και στο tik tok... αληθινός και ο εαυτός μου.

Έχεις δώσει πολλές συμβουλές κατά καιρούς. Ποια θα ξεχώριζες;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια συμβολή Γιατί κάθε συμβουλή που δίνω είναι ξεχωριστή και για διαφορετικούς λόγους ίσως τα μηνύματα που δίνω για τον Θεό μας μου αρέσουν εμένα προσωπικά γιατί πολύ απλά  ότι συμβουλή δίνω στον κόσμο είναι βιώματα δικά μου και έτσι ακολουθώ πάντα εμένα τον Τάσο και όλες οι συμβουλές μου είναι πρώτα για να της ακολουθήσει ο Τάσος και μετά να τις δώσω στον κόσμο... έτσι ξέρω ότι είναι σωστές και καλές και φυσικά οτι αξίζουν.

Αγαπημένο σου φαγητό;

Αγαπημένο φαγητό έτσι?? Θα σας φτάνει παράξενο αλλά ειναι πατάτες τηγανητές με φέτα μετά ότι έχει σχέση με αλά κρεμ.

Αγαπημένος σου καλλιτέχνης;

Αγαπημένος καλλιτέχνης... Σαν τραγουδιστής ο Παύλος Συρόπουλος ένα μήνυμα ζωής από μόνος του ο πρίγκιπας της ροκ σαν ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και Νίκος Ξανθόπουλος έχουν ταινίες με μαθήματα ζωής από ξένους τραγουδιστές πολλά ροκ συγκρότημα από ηθοποιούς Johnny Depp.

Μέσα από τα βιντεάκια σου μάθαμε πως φεύγεις από Ρόδο και πας Αθήνα. Λίγα λόγια για το νέο ξεκίνημα;

Αθήνα... πήγα τελικά στην Αθήνα και εκεί βίωσα κάτι πολύ άσχημο και πήρα άλλο ένα μάθημα ζωής το οποίο το είχα ανεβάσει σε βιντεο σαν μάθημα και γύρισα φυσικά πίσω στην Ρόδο, όμως ποτέ δεν το βάζουμε κάτω προχωράμε δυνατά πάντα με χαμόγελα δίψα για ζωή και το ποιο σημαντικό στόχους

Ποιό θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο σαν προσωπικότητα και ποιο το αδύνατό σου.

Δυνατό μου σημείο το μυαλό μου που μπορώ να κοντρολάρω σωστά για να είμαι δυνατός χαρούμενος με το χαμόγελο πάντα που το χαμόγελο κάποιες φορές είναι και η άμυνα μου... Το χαμόγελο ξεκλειδώνει πάντα την καλή μας ψυχική διάθεση... Να χαμογελάτε πάντα!!! Τώρα το αδύνατό μου σημείο η ευαισθησία ίσως είναι το μόνο που δεν μπορώ να κοντρολάρω σωστά γιατί δεν  αφήνει η ψυχή μου να δώσει εντολή το μυαλό μου για την ευαισθησία μου.. είμαι πολύ ευαίσθητος πονάω για τους άλλους και θέλω πάντα να βοηθήσω τους πάντες όταν έχουν κάποιο πρόβλημα και φυσικά να μπορώ και επίσης είμαι ευαίσθητος και σε εμένα  αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω.

Έχεις σκεφθεί να αποχωρήσεις από το τικτόκ;

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... Στο Tik tok δυστυχώς υπάρχουν οι λεγόμενοι haters με ψεύτικα προφίλ που γράφουν σχόλια που δεν μπορείτε να φανταστείτε λόγο της ευαισθησίας μου που ανέφερα προηγουμένως  δεν άντεχα να βλέπω να κάνουν τόσο άσχημα σχόλια σε αλλά παιδιά και να κλαίνε η ψυχή μου δεν άντεξε και 2 φορές πήγα να κλείσω το tik tok αλλά ο κόσμος που με αγαπάει είναι πολύς και για έναν άγνωστο λόγο και χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω τους αγαπάω και εγώ και ο λόγος είναι ότι αυτοί που με αγαπάνε και το δείχνουν σαν ευχαριστώ με κάνουν να νιώθω υπέροχα, μοναδικά, τέλεια!!! Έτσι λοιπόν και τις δύο φορές με κράτησε η αγάπη τους.

Μελλοντικά σχέδια;

Μελλοντικά σχέδια?? Εδώ θα πω μια συμβουλή φτιάξε ένα όμορφο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον κοιτάω το σήμερα για να χτίσω το αύριο έτσι λοιπόν βάζω στόχους συνέχεια στο παρόν για να έχω να καταφέρω κάτι όμορφο στο μέλλον.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου