Η κατάρα της αδερφής του Νεϊμάρ τον έπληξε για 6η φορά σε 7 χρόνια

Ο Νεϊμάρ ενδέχεται να απουσιάσει από αγώνα που συμπίπτει με τα γενέθλια της αδερφής του για 6η φορά σε 7 χρόνια. Τη μοναδική φορά που αγωνίστηκε σε αυτήν την ημερομηνία, ήταν ο τελευταίος αγώνας της σεζόν αφού σταμάτησαν τα πάντα λόγω κορονοϊού.

Το σκηνικό είναι κάτι παραπάνω από γνώριμο. Ένας τραυματισμός τον Φεβρουάριο, ένα ιατρικό ανακοινωθέν που τον καθιστά νοκ άουτ στα μέσα Μαρτίου και μία πτήση για τη Βραζιλία. Μέσα στα 3 σίγουρα πράγματα στη ζωή, μαζί με τον θάνατο και τους φόρους, όπως κυκλοφορεί ευρέως στο twitter.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί για το Coupe de France με αντίπαλο την Καέν την Τετάρτη και την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι μυϊκός τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 4 εβδομάδες. Και στις 11 Μαρτίου η Ραφαέλα Σάντος έχει γενέθλια. Πώς συνδέεται το τελευταίο; Μα φυσικά, η Βραζιλιάνα μοντέλο και influencer, που την ακολουθούν 5.500.000 followers, είναι η μικρή αδερφή του επιθετικού της Παρί και στα γενέθλιά της σχεδόν πάντα ο Νεϊμάρ δίνει το 'παρών'. Στη Βραζιλία. Μεσούσης της σεζόν. Επειδή είναι τραυματίας (ή τιμωρημένος)!



Περισσότερα: contra

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου