Survivor 4 Επεισόδια 5 - 8: Όλα τα ευτράπελα και αποχώρηση έκπληξη

 

Με αγώνα επάθλου ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής το οποίο κέρδισαν πάλι οι μαχητές και οι οποίοι για άλλη μια φορά έφαγαν αυγά. Αυτή την φορά όμως ήταν ομελέτα. Στην συνέχεια είδαμε το πρώτο παιχνίδι λέξεων στο οποί κέρδισαν οι διάσημοι από μια φρουτοσαλάτα.

Δύο νέες παίκτριες μπήκαν στο παιχνίδι για να δυναμώσουν της Ομάδες. Η Ασημίνα Ιγγλέζου για του μαχητές και η Ανθή Σαλαγκούδη για τους διάσημους και οι οποίες για την πρώτη εβδομάδα είχαν ασυλία. 

Σε έναν ακόμα αγώνα επάθλου βγήκαν νικητές οι μαχητές οι οποίοι κέρδισαν ένα σετ ψαρέματος και το οποίο θα πάρουν οι διάσημοι δύο εβδομάδες μετά.

Ασυλία - Υποψηφιότητες - Αποχώρηση

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας που παρακολουθήσαμε για αυτή την εβδομάδα, κέρδισαν οι μαχητές με τους διάσημους να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού. ΑΠό την ψηφοφορία η πρώτη υποψήφια ήταν η Αγγελική Λάμπρη.

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας κέρδισαν οι διάσημοι με τους μαχητές στο συμβούλιο να ψηφίζουν και να βγάζουν προτεινόμενο για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια από την ομάδα των διασήμων, και ο Νίκος Μπάρτζης ο δημοφηλέστερος παίκτης από την ομάδα μαχητών, Η Κάτια υπέδειξε την Ελευθερία ελευθερίου ως τρίτη υποψήφια και ο Νίκος την Σοφία Μαργαρίτη.

Από το παιχνίδι με τις λιγότερες ψήφους ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους, αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη.

Highlights 

  • Μεγάλη ψαριά έπιασαν οι μισοί μαχητές, χρησιμοποιώντας το δίχτυ, κάτι το οποίο δημιούργησε χαρές από την μια και τριβές από την άλλη.
  • Ερωτικά πηγαδάκια και παιχνιδάκια είχαμε στην παραλία των διασήμων σχετικά με πολλά υπονοούμενα να πέφτουν προς δύο παίκτες. 
  • Καβγάς στους μαχητές διασπάει την ομάδα με αφορμή το φαγητό και τις δουλειές.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου