Survivor 4 Επεισόδια 17 - 20: Νέες αφίξεις - Εντάσεις και αποχώρηση

Δεν λένε να σταυρώσουν νίκη οι κόκκινοι που βλέπουν το ένα έπαθλο μετά το άλλο να κάνουν φτερά με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τα πράγματα στην διαβίωση τους. 

Έτσι λοιπών τους είδαμε να χάνουν δύο έπαθλα και δύο αγωνίσματα ασυλίας με τους κόκκινους να μετράνε 7 ήττες από την δημιουργία της νέας ομάδας ενώ έχασαν ακόμα και στο κουίζ της Κυριακής. 

Την Κυριακή είχαμε την είσοδο δύο νέων παικτριών. Την Βαλέρια Χοψονίδου η οποία μπήκε στην ομάδα με τους Μπλε και την Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή η οποία μπήκε στην κόκκινη ομάδα.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Στον πρώτο αγώνα μάθαμε για αρχή τις αλλαγές όσο αφορά την ασυλία. Για αρχή η ομάδα που χάνει πάει σε ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Ο νικητής απαλλάσσετε ενώ στο συμβούλιο δίνει έναν ακόμα υποψήφιο. όταν βγουν οι τρείς υποψήφιοι, ο κόσμος ψηφίζει αυτόν που θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι. 

Οι κόκκινοι όπως προ είπαμε έχασαν έτσι οδηγήθηκαν στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας το οποίο κέρδισε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ακολούθησε το συμβούλιο όπου για μια ακόμη φορά είδαμε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην συνέχεια οι κόκκινοι ψήφισαν την Ασημίνα Ιγγλέζου. 

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έχασαν και πάλι οι κόκκινοι. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ψήφισαν την Ανθή. Στην συνέχεια ο Γιώργος επέλεξε τον Περικλή ως τρίτο υποψήφιο.

Στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησε τελικά η Ασημίνα.

Highlights

  • Έντονη δυσαρέσκεια έδειξε η Ασημίνα απέναντί στους τέσσερις συμπαίκτες της που ήρθαν από την πρώην ομάδα των μαχητών, στο συμβούλιο του νησιού. 
  • Άγριο ξέσπασμα είδαμε από τον Περικλή στον πρώτο αγώνα ασυλίας όπου έπαιζε με τον Πάνο Καλίδη όταν ο δεύτερος φάνηκε πως τον χτύπησε με το κεφάλι.
  • Έντονη λογομαχία είχαμε στον ίδιο αγώνα ανάμεσα στον Κώστα από τους κόκκινους και τον Νίκο από τους μπλε με αφορμή κάποιες κουβέντες που ακούστηκαν στον αγώνα.
  • Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση της Ασημίνας η οποία έφυγε χαιρετώντας λίγα άτομα και από τις δύο ομάδες.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου