Γιώργος Κιμούλης: Ντόμινο καταγγελιών μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα -6 παρτενέρ του τον κατηγορούν για «ψυχολογική βία»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών για την τραυματική εμπειρία που βίωσαν κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους με τον Γιώργο Κιμούλη.

Μετά την Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Φαίη Ξυλά μίλησαν για την ψυχολογική βία και τις ύβρεις που υπέστησαν, όταν συνεργάστηκαν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η Ζέτα Δούκα, η οποία σε μια συναισθηματικά φορτισμένα στιγμή, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής από τον Γιώργο Κιμούλη. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ότι «ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”».




Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου