Survivor 4 Επεισόδια 1 - 4: Πάτησαν τους διάσημους οι μαχητές - Ανατροπές και αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές ξεκίνησε το νέο survivor, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Βουτώντας από τις βάρκες έπρεπε να φτάσουν γρήγορα στην ακτή. Οι μαχητές που πήραν την νίκη πήραν έπαθλο να επιλέξουν πρώτοι δύο φορές τα ματσαρίσματα.

Ακολούθησε αγώνισμα επάθλου το οποίο κέρδισαν οι μαχητές. Έτσι στην παραλία τους βρήκαν αλεύρι και 15 λίτρα νερό εν 'αντίθεση με τους διάσημους που πήραν μόνο 5.

Η Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των Μαχητών ήταν η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το νησί και μάλιστα οικειοθελώς καθώς δεν άντεξε η ψυχολογία της.

Ακολούθησαν δύο αγώνες ασυλίας καθώς φέτος άλλαξαν τα πράγματα και έτσι θα γίνονται δύο αγώνες από τους οποίους η ομάδα που θα χάνει θα βγάζει δύο υποψήφιους. Στο πρώτο συμβούλιο θα γίνεται και ψηφοφορία για το κοινό όπου θα προκύπτει ο δημοφιλέστερος παίκτης. Τέλος, στο συμβούλιο της αποχώρησης ο δημοφιλέστερος παίκτης θα υποδεικνύει ακόμα έναν υποψήφιο. 

Αγώνες ασυλίας - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Τον πρώτο αγώνα έχασαν οι διάσημοι με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο συμβούλιο. Από την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία και οι δύο πρώτοι υποψήφιοι ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. 

Τον δεύτερο αγώνα έχασαν πάλι οι διάσημοι με αποτέλεσμα να ψηφίσουν ξανά στο επόμενο συμβούλιο για δύο ακόμα υποψήφιους. Για μια ακόμη φορά είχαμε ισοψηφία και δύο ακόμα υποψήφιους, τον Μιχάλη Αρναούτη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Λίγο πριν το συμβούλιο αποχώρησης παρακολουθήσαμε αγώνα επάθλου και μάλιστα σημαντικού καθώς η νικήτρια ομάδα κερδίζει έπαθλο την στέγη του σπιτιού και μόνιμη φωτιά. Την νίκη μετά από καιρό πήραν οι διάσημοι.

Στο συμβούλιο αποχώρησης που ακολούθησε, μάθαμε ότι η δημοφιλέστερη παίκτρια ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία με την σειρά της υπέδειξε την Αγγελική Λάμπρη ως πέμπτη υποψήφια. Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Μιχάλης Αρναούτης.

Highlights

  • Δηλητηριάστηκαν πολλοί παίκτες από την ομάδα των διάσημων τις πρώτες ημέρες, καθώς έφαγαν καρπούς και ρίζες που δεν έπρεπε να φάνε.
  • Ευτράπελο συμβάν είχε ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των μαχητών καθώς μέσα στο μαγιό του βρέθηκε καβούρι το οποίο τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα.
  • Κόπηκε στο πόδι Άννα Μαρία Βέλλη, από την ομάδα των διάσημων, με αποτέλεσμα να απέχει από τα αγωνίσματα για λίγες ημέρες καθώς έκανε ράμματα.
  • Μεγάλη ένταση υπήρξε στην ομάδα των μαχητών με αφορμή τις αρμοδιότητες και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι τόσο ενεργοί όσο θα έπρεπε.
  • Την παράσταση έκλεψε ο Τριαντάφυλλος στο τελευταίο αγώνισμα καθώς περπάτησε κυριολεκτικά πάνω στην τσουλήθρα μέχρι να φτάσει στην πισίνα. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου