Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας - Ρεβεγιόν με περιορισμούς, όλα τα μέτρα για μετακινήσεις, sms

Από σήμερα το πρωί και για τις επόμενες ημέρες η ΕΛΑΣ θα είναι σε αυξημένη ετοιμότητα ώστε να τηρηθούν τα μέτρα του lockdown εν όψει Χριστουγέννων.

Μετά και τις χθεσινές εικόνες στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και τα καταστήματα, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας από σήμερα θα ξεκινήσουν σαρωτικούς ελέγχους για να τηρηθούν, στο μέγιστο δυνατό, τα μέτρα που εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.

Λοιμωξιολόγοι και ειδικοί έχουν επισημάνει την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα στο έπακρο ώστε να μην δεχτεί εκ νέου πίεση το σύστημα Υγείας εν μέσω γιορτών, με τον πρωθυπουργό να στέλνει το μήνυμα χθες για «στενές οικογενειακές συνάξεις».

Τα Χριστούγεννα θα κρίνουν τυχόν πιο αυστηρά μέτρα -Σήμερα οι ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις στις γιορτές

«Θέλω και πάλι να κάνω μία έκκληση. Να αποφύγουμε ειδικά τις συναθροίσεις στα σπίτια» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε πως δική του παράκληση προς του πολίτες είναι να γιορτάσουμε φέτος με «πολύ στενές οικογενειακές συνάξεις. Για να μη βιώσουμε και πάλι μία αναζωπύρωση της πανδημίας, ένα τρίτο κύμα το οποίο θα δοκιμάσει και πάλι το Εθνικό Σύστημα Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός χθες στην περιοδεία του στην Μακεδονία.



Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου