Χριστούγεννα με προτάσεις για θέατρο, σινεμά, χορό, συναυλίες online

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά από κάθε άποψη λόγω της πανδημίας. Χωρίς ταξίδια, εξόδους, ρεβεγιόν και με τους πολιτιστικούς χώρους κλειστούς.

Ωστόσο, μέχρι η ζωντανή τέχνη να επιστρέψει στον φυσικό χώρο της, πολιτιστικοί φορείς και καλλιτέχνες θα βρίσκονται κοντά στο κοινό κατά τη διάρκεια και αυτών των γιορτών παρουσιάζοντας πλήθος διαδικτυακών παραστάσεων, προβολών, συναυλιών και εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, μεταφέροντας στις δύσκολες συνθήκες αυτών των ημερών μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν:

Θέατρο

Εθνικό Θέατρο

Με ζωντανές μεταδόσεις από τις Σκηνές του, το Εθνικό Θέατρο δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει τις τελευταίες παραστάσεις τριών έργων που ολοκληρώνουν τη θεατρική περίοδο του 2020: «Η Κυρία του Μαξίμ» του Ζωρζ Φεντώ (26/12 στις 19:30), «Φεγγάρι από χαρτί» των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου (2/1, στις 19:30) και «Σ’ εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη (3/1 στις 20:30). Οι απευθείας μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα livestream.n-t.gr.

 Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Κατά τη διάρκεια των γιορτών συνεχίζονται τα Radio Plays του Φεστιβάλ με το διήγημα του Βασίλη Δανέλλη «Καλωσόρισες στην κόλαση, γλυκιά μου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά (22/12), την «Ανθρώπινη συμπύκνωση» της Αμάντας Μιχαλοπούλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή (29/12) και «Το μέλλον της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας» του Νεοκλή Γαλανόπουλου σε σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη (5/1). Τα Radio Plays κάνουν ταυτόχρονη πρεμιέρα στα podcast της Lifo και στο greekfestival.gr, όπου και θα παραμείνουν με δωρεάν ακρόαση για όλους.



Περισσότερες προτάσεις: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου