Πέτσας: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο

Την Παρασκευή (11/12) θα ανακοινωθεί πώς θα ανοίξουν τα καταστήματα όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο ίδιος σημείωσε πως επειδή μένει λίγος χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα, μπορεί τελικώς να το άνοιγμα του λιανεμπορίου να μην γίνει τόσο σταδιακά, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών.

Για το εμβόλιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η διαδικασία είναι πρωτοφανής και είναι ένα τεράστιο εγχείρημα. Το βασικό πρόβλημα θα είναι στην πρώτη παραλαβή για να γίνουν όλα όπως πρέπει και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα.

Για την εστίαση σημείωσε πως είναι οριστικό ότι θα παραμείνει κλειστή μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, κάτι που όπως εξήγησε ο Στέλιος Πέτσας, σημαίνει πως δεν θα ανοίξουν ούτε τα καφέ και τα εστιατόρια.«Αυτό έχει να κάνει με το πλέγμα των αποφάσεων με τι δεν πρέπει να ανοίξει», διευκρίνισε, τονίζοντας ότι «μας απασχολεί γιατί υπάρχει τόσο βραδεία πτώση του ιικού φορτιού».Περισσότερα: newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου