Έξαλλοι οι φαν της Jenifer Lopez

Εδώ και περίπου ένα χρόνο βιώνουμε καταστάσεις πρωτοφανείς, εκτός πια κι αν κάποιος βρισκόταν στην Ισπανία το 1918 και βίωσε τα γεγονότα της ισπανικής γρίπης (αστείο ήταν αυτό). Οπότε όλοι μας, μουδιασμένοι και αιφνιδιασμένοι, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ελπίζουμε σε ένα εμβόλιο και προσπαθούμε να παραμένουμε ψύχραιμοι τηρώντας τους κανόνες.

Παρατηρούμε ωστόσο, ότι υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι έχουν ανοσία στον Covid-19, και δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους μας celebrities. Οι stars του εξωτερικού λοιπόν, φαίνεται να έχουν βρει μία δική τους προσωπική θεραπεία, η οποία τους επιτρέπει να «σπάνε» κάθε τόσο την καραντίνα κάνοντας πάρτι και ταξίδια.

Μετά την κατακραυγή του κόσμου για το πάρτι γενεθλίων τόσο της Kim Kardashian όσο και της Kendall Jenner, έρχεται ένα διάσημο και ζάμπλουτο ζεύγος να μας... ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.

Αναφερόμαστε στους Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, oι οποίοι όπως ενημερωθήκαμε από τα social media, του διάσημου αθλητή, πηγαίνουν στη Νέα Υόρκη για να περάσουν το Thansgiving, με την οικογένειά του. Περισσότερα: queen

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου