Σάλος με την τεράστια απάτη μεγάλου καταστήματος την Black Friday

Black Friday 2020: Η γιορτή των εκπτώσεων, η Black Friday πέρασε, ωστόσο μεγάλο κατάστημα μπήκε στο μάτι του κυκλώνα για μια τεράστια απάτη σε βάρος των καταναλωτών!

Η συγκεκριμένη μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικών ειδών μπορεί κανείς να δει μέσα από την σελίδα της στο facebook σοβαρότατες καταγγελίες καταναλωτών για τιμές σε είδη που ενώ πριν το lockdown είχαν μπει σε προσφορές ή εκπτώσεις, εμφανίζονται λίγες μέρες μετά ακόμα και με 50% αύξηση τιμής!

Οι καταναλωτές εκφράζουν την οργή τους προς την συγκεκριμένη εταιρία με παραδείγματα των συσκευών που ήθελαν να αγοράσουν και που φυσικά είχαν παρακολουθήσει και καταγράψει την πορεία των τιμών τους και κατά την εκπτωτική περίοδο με αποτέλεσμα να μπορούν να κάνουν συγκρίσεις και να πέφτουν απο τα σύννεφα.

Σε κάποιες περιπτώσεις η εταιρία απαντά συγκεκριμένα τυποποιημένα μηνύματα οτι οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα αλλά οι καταναλωτές αποδεικνύουν οτι τελικά έχουν και στο χωριό τους την δυνατότητα να συγκρίνουν και να επιλέγουν.Περισσότερα: xristika

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου