32χρονη λάτρις του γυμνισμού εξηγεί τι της προσφέρει το να κυκλοφορεί γυμνή

Την ανάγκη της να κυκλοφορεί γυμνή αποκάλυψε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, καθώς δεν διστάζει να κάνει ακόμη και πεζοπορία χωρίς να φορά ούτε ένα ρούχο επάνω της.

Η 32χρονη Μόλι Σποκ από το Λος Άντζελες βρήκε δουλειά ως δασκάλα του σεξ όταν έχασε τη δουλειά της εξαιτίας του κορωνοϊού και ισχυρίζεται πως η απόφασή της να κυκλοφορεί γυμνή έχει ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σεξουαλική της ζωή.

Βέβαια, όλα αυτά δεν έγιναν από τη μια μέρα στην άλλη. Μεγαλώνοντας, η 32χρονη μισούσε την αίσθηση των ρούχων στο δέρμα της και προτιμούσε να είναι γυμνή όσο βρισκόταν στο σπίτι. Ασπάστηκε τον δημόσιο γυμνισμό το 2009 όταν επισκέφθηκε ένα θέρετρο γυμνιστών στο Παλμ Σπρινγκς, στην Καλιφόρνια, περνώντας τις ημέρες της παίζοντας τένις και απολαμβάνοντας το φαγητό της γυμνή, κάτι που την έκανε να νιώθει «σέξι» και «γεμάτη δύναμη». Όπως λέει, απολάμβανε την ελευθερία που ένιωθε χωρίς ρούχα -και ένιωθε πως συνδεόταν με τον εαυτό της και το περιβάλλον γύρω της.

Δεν κυκλοφορεί φυσικά ολόγυμνη στους δρόμους, αλλά κάνει πεζοπορία, πηγαίνει σε παραλίες γυμνιστών και έχει κάνει ακόμη και μια γυμνή φωτογράφηση δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Εθνικό Πάρκο Τζόσουα Τρι -η πιο δημόσια γυμνή εμφάνισή της μέχρι σήμερα.



Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου