Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Νοέμβριος 2020

Ο Νοέμβριος είναι ο πιο "καυτός" μήνας της χρονιάς καθώς πέρα από κυκλοφορίες σημαντικών games έχουμε και τα λανσαρίσματα των PS5 και Xbox Series X.

Οι πρώτες κονσόλες ένατης γενιάς θα κυκλοφορήσουν στις 10 και 19 του μήνα αντίστοιχα. Τα Xbox Series Χ και Xbox Series S ήρθε στις 10 Νοεμβρίου με κόστος 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα, ενώ στις 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το PS5 και το PS5 Digital (χωρίς blu-ray drive) με τιμές 500 και 400 ευρώ αντίστοιχα.

Όσο για τα νέα games του μήνα, η 6η Νοεμβρίου ξεκινάει με δύο Racing, τα DiRT 5 και Need for Speed: Hot Pursiot Remastered.

Στις 10 Νοεμβρίου είχαμε την κυκλοφορία του Xbox Series X, με games τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά. 

Στις 12 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το Bugsnax, το Death Come True και το The Pathless, τρία exclusives της Sony. Στις 13 του μήνα το Call of Duty: Black Ops Cold War, το πολυαναμενόμενο FPS της χρονιάς, ενώ την ίδια ημέρα κυκλοφορεί και το νέο Yakuza. Στις 17/11 έρχεται το Assassin's Creed Valhalla, όπου οι Βίκινγκς θα μεταβούν στη Μ. Βρετανία για να δώσουν επικές μάχες.

Στις 19 του μήνα κυκλοφορεί το PS5 με τα exclusives Astro's Playroom, Demon's Souls, Godfall (θα έρθει και στα PC), Sackboy και Spider-Man: Miles Morales. Μία ημέρα μετά έρχεται και το Hyrule Wariors: Age of Calamity στο Nintendo Switch. Στις 23 Νοεμβρίου, οι fans του World of Warcraft θα μπορέσετε να παίξετε το expansion Shadowlands.



Περισσότερα: gameworld

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου