Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0

Ο Ολυμπιακός των μεγάλων απουσιών είχε την προσωπικότητα του Κώστα Φορτούνη για να... καθαρίσει το αιώνιο ντέρμπι (1-0). Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε το δικό του εξαιρετικό 2ο ημίχρονο αλλά έχασε τεράστιες ευκαιρίες (ειδικά του Μακέντα) για να φύγει με βαθμό από το Φάληρο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπρεπε να διαχειριστεί απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, καθώς τέθηκαν νοκ-άουτ μέσα στην εβδομάδα οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά και Χολέμπας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-3-3 και ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Ο Ντρέγκερ δεξιά, ο Ραφίνια αριστερά και ο Σεμέδο με τον Σισέ το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο αριστερό «φτερό» ο Μασούρας, στο δεξί ο Ραντζέλοβιτς και «φουνταριστός» ο Φορτούνης.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να κάνει πράξη το… τρικ με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση του Ζαγαρίτη και του Χουάνκαρ στην αριστερή πλευρά.



gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου