Η Xiaomi λανσάρει τη σειρά Mi 10T με τρία smartphones υψηλής απόδοσης

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών smartphones που απαρτίζουν τη νέα σειρά  Mi 10T. Πρόκειται για τα μοντέλα  Mi 10T Pro, Mi 10T και Mi 10T Lite προσφέρουν εντυπωσιακές κάμερες, οθόνη με τεχνολογία AdaptiveSync, ισχυρό επεξεργαστή και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Το Mi 10T Pro συνεχίζει την κληρονομιά της εταιρείας στην εξαιρετικά υψηλή ανάλυση με κύρια κάμερα ανάλυσης 108 Megapixel, με υποστήριξη OIS και βίντεο ανάλυσης 8K. Το Mi 10T διαθέτει κύρια κάμερα 64 Megapixel. Επιπλέον, τόσο το Mi 10T Pro όσο και το Mi 10T διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13 Megapixel και κάμερα 5 Megapixel macro, διαθέτοντας έτσι τα απαραίτητα εργαλεία για να καταγράφουν τις σημαντικότερες στιγμές. Επίσης, χάρη στη μπροστινή κάμερα 20 Megapixel που διαθέτει, εξασφαλίζονται υπέροχες selfie ή βιντεοκλήσηεις. 

Με βάση την υφιστάμενη τεχνολογία της Xiaomi, τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T προσφέρουν νέες εξαιρετικές δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών. Οι έξι αυτόνομες λειτουργίες μακράς έκθεσης επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει καλλιτεχνικές λήψεις, από ένα κινούμενο πλήθος – εστιάζοντας σε ένα αδρανές υποκείμενο και θολώνοντας το δυναμικό περιβάλλον του – μέχρι τα αστρικά μονοπάτια – δημιουργώντας εφέ έναστρου ουρανού. Χάρη στη λειτουργία Photo Clones μπορεί κάποιος να τραβήξει φωτογραφία του εαυτού του έως και τέσσερις φορές σε μία μόνο λήψη. Επιπλέον, η λειτουργία Timed burst προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για διασκέδαση, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψεις φωτογραφιών με χρονικό κενό, οι οποίες μπορούν επίσης να μετατραπούν σε βίντεο, ενώ τρία νέα φίλτρα – τα Cyberpunk, Gold vibes και Black ice - συμβάλλουν στην προσθήκη της επιθυμητής διάθεσης στις φωτογραφίες. 

 


Περισσότερα: naftemporiki

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου