Η συγκλονιστική ιστορία του Αργύρη Ναστόπουλου πίσω από το τραγούδι "Αστραπή" του Πάνου Κιάμου (Video)

Πολλοί γνωρίζουν το εκπληκτικό τραγούδι του Πάνου Κιάμου "Αστραπή" τους στοίχους του οποίου έχει γράψει ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Αργύρης Ναστόπουλος.

Ποιος όμως γνωρίζει ότι και αυτό το τραγούδι ανήκει σε εκείνα που έχουν μια ιστορία πίσω τους;

Η Ιστορία είναι του ίδιου του στιχουργού και μας πάει χρόνια πίσω, στην παιδική του ηλικία όπου και είχε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του τη Λιάνα με την οποία νόμιζε πως θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του και οι δυο τους έκαναν όνειρα για το μέλλον. 

Οι δρόμοι τους χώρισαν στην εφηβεία όμως δεν χάθηκαν, είχαν πάντα ένα ιδιέτερο δέσιμο και φρόντιζε να μαθαίνει νέα της. 

Την ημέρα που ο Αργύρης περνούσε οντισιόν για την δημιουργία των One έμαθε ότι η Λιάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο ίδιος κατέρρευσε, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα των ειδοποίησαν ότι τον δέχτηκαν και έτσι ξεκίνησε η πορεία του για την οποία όπως έχει αναφέρει παλαιότερα τον βοήθησε η Λιάνα.

Μετά από κάποιο διάστημα και ενώ ήταν σε περιοδεία με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, Ο Αργύρης καθόταν στο παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου που βρισκόταν και έβλεπε ξαφνικά να ρίχνει αστραπές.

Μετά από καιρό, οι «One» βρισκόντουσαν σε περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αργύρης ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, καθόμουν στο μπαλκόνι, κι όπως κοιτούσε απέναντι ένα χωριό, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει αστραπές. Εκεί άρχισε να σκέφτεται την Λιάνα και να εμπνέεται το τραγούδι.

Όταν κάποια στιγμή ήρθε τυχαία αυτή η συζήτηση με τον Πάνο Κιάμο, Ζήτησε από τον Αργύρη το τραγούδι για να το ερμηνεύσει και έτσι και έγινε.

Ας το θυμηθούμε:

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου