Shannen Doherty : Άνιση η μάχη με τον καρκίνο τετάρτου σταδίου – Πώς σχεδιάζει το «αντίο» στην οικογένειά της

Η Shannen Doherty, η οποία αγαπήθηκε με τον ρόλο της ως Brenda στα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, αποκάλυψε, τον Φεβρουάριο του 2020, ότι πάσχει από καρκίνο τέταρτου σταδίου στο στήθος, πέντε χρόνια αφού τον είχε «νικήσει».

Σε νέα συνέντευξη η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που διανύει, καθώς βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου και αν και το πάλεψε της έκανε μετάσταση στην σπονδυλική της στήλη.

«Σκέφτηκα, «Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;». Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους» αναφέρει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος».

Η Shannen Doherty δήλωσε ακόμα πως σκοπεύει να γράψει επιστολές ή να στείλει βίντεο στην οικογένειά της για μετά τον θάνατό της, αλλά ακόμη δεν το έχει δρομολογήσει. «Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου (Κερτ Ισβαριένκο) να ξέρει τι σήμαινε για μένα» εξομολογήθηκε.



Περισσότερα: in.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου