Mike: Σοκάρει η εξομολόγηση του αγαπημένου τραγουδιστή για την περιπέτεια υγείας που έζησε τους τελευταίους μήνες (Pic/Video)


Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην οθόνη μας στο παιχνίδι επιβίωσης "Nomads", έγινε ιδιαίτερα αγαπητός. Η παιδικότητα, η ειλικρίνεια και πάνω απ' όλα η καλή καρδιά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του που τα ξεχωρίζεις από την πρώτη στιγμή.  

Εκ 'τοτε έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια με τελευταίο το "Πάρε με αγκαλιά" που το ερμηνεύει μαζί με το έτερων του ήμισυ Έλενα Τσαγκρινού.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The tonigth show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μας εξομολογήθηκε την περιπέτεια με την υγεία του που τον ταλαιπώρησε το καλοκαίρι, θέλοντας να περάσει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης αρρώστιας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης διαγνώστηκε με όγκο στα γεννητικά όργανα τον οποίο ευτυχώς πρόλαβε και αντιμετώπισε με δύναμη υπομονή και επιμονή και με τα αγαπημένα του πρόσωπα δίπλα του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό μοιράστηκε την ημέρα των γενεθλίων του, αυτή την δύσκολη εμπειρία που έζησε δίνοντας μάθημα ζωής σε όλους εμάς που θεωρούμε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας, δεδομένα.

Στην εκπομπή μεταξύ άλλων, μοιράστηκε μαζί μας όλο το ιστορικό από πριν την διάγνωση μέχρι και το τέλος αυτής της περιπέτειας που μπορεί να τον εξάντλησε αρκετά όμως τον έβγαλε νικητή και τον κράτησε κοντά μας.

Αυτό το διάστημα ξεκουράζετε και ανακτά τις δυνάμεις του και εμείς του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψει κοντά μας σύντομα, τόσο ζωντανός και ζωηρός όσο τον γνωρίσαμε και ακόμα παραπάνω.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου