Τρομοκρατικό χτύπημα στην Γαλλία - Τρείς νεκροί - Αποκεφάλισε γυναίκα

Οι φόβοι όλων για ενίσχυση του ισλαμικού φανατισμού μετά από τις δηλώσεις Ερντογάν, ότι η Γαλλία και η Ευρώπη ετοιμάζουν νέα σταυροφορία εναντίον του Ισλάμ, βγήκαν αληθινοί. Από το πρωί φανατικοί ισλαμιστές έχουν εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον γαλλικών στόχων, ανοίγοντας εκ νέου τον κύκλο του αίματος και της βίας. 

Δύο επιθέσεις έγιναν στη Γαλλία, τη Νίκαια και την Αβινιόν, και  μια τρίτη στο γαλλικό προξενείο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. 

Αποκεφάλισε ηλικιωμένη γυναίκα

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Νίκαια προκαλούν ανατριχίλα. Ένας άνδρας εισέβαλε με μαχαίρι μέσα στην εκκλησία της Παναγίας και σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τρεις ανθρώπους. Ανέμεσα στα θύματα μία ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε πάει νωρίς το πρωί για να προσευχηθεί. Ο δράστης την αποκεφάλισε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος δήλωσε πως λέγεται Ιμπραήμ και ότι ενήργησε μόνος του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον πυροβόλησαν και κατόπιν μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο. 

Το μήνυμα στα παιδιά της λίγο πριν ξεψυχήσει 

«Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ», είπε λίγο πριν ξεψυχήσει η γυναίκα που ήταν το τρίτο θύμα του φανατικού Ισλαμιστή, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στην εκκλησία. 

Βλέποντας τους περαστικούς να τρέχουν κοντά της για να τη βοηθήσουν, η γυναίκα, μέσα στο αίμα, την ώρα που αργοπέθαινε το μόνο που ήθελε είναι να μάθουν οι δικοί της άνθρωποι πόσο πολύ τους αγαπούσε. 

Είχε προσπαθήσει, ενώ ήταν σοβαρά τραυματισμένη να βρει καταφύγιο σε ένα μπαρ απέναντι από την εκκλησία, όμως το μαχαίρι του δράστη της έκοψε το νήμα της ζωής. 

Ο νεωκόρος είναι το τρίτο θύμα της άγριας επίθεσης

Ένα από τα θύματα που δολοφονήθηκαν μέσα στην εκκλησία φέρεται να είναι ο νεωκόρος του ναού, ο οποίος δεν κατάφερε να σταματήσει τον δράστη και σφαγιάστηκε άγρια, ενώ εκείνος φώναζε συνεχώς «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».



Περισσότερα:  star.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου