Άγγελος Λέπουρης: "Άλλος έγινα για σένα" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο

Άγγελος Λέπουρης, το όνομα και η φωνή που σε ταξιδεύει …

Ο Άγγελος είναι ένα ακόμη από τα θαυματουργά νέα αστέρια του ελληνικού τραγουδιού. Ήταν παιδικό του όνειρο να ασχοληθεί με το τραγούδι, γι’ αυτό και με ιδιαίτερο πείσμα προσπάθησε ήδη από τα εφηβικά του χρόνια, να ασχοληθεί με την μουσική.

Το 2016 το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, υπογράφοντας το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο. 

«Άλλος έγινα για σένα» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Άγγελου Λέπουρη. Επτά χρόνια μετά το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο και με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του, ήρθε για να μας χαρίσει άλλη μια μεγάλη Φθινοπωρινή επιτυχία!! 

Ως «Άλλος έγινα για σένα» παρουσιάζεται με ένα up-tempo τραγούδι και συνεχίζει να μας ταξιδεύει στο ρυθμό του, σε μουσική και στίχο του Βασίλη Καρανικόλα.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του, με την Keys Records μόλις ολοκληρώθηκε με ένα τραγούδι που γράφτηκε αποκλειστικά γι' αυτή τη συνεργασία και με την κυκλοφορία του επίσημου video clip. Η σκηνοθεσία του οποίου ανήκει στον Αργύρη Ναστόπουλο, μέλος του συγκροτήματος των One, που για μία ακόμα φορά μας παρουσιάζει μια πολύ ξεχωριστή δουλειά και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Το γύρισμα του video clip, το οποίο είναι αντάξιο αυτής της μεγάλης συνεργασίας, κράτησε 9 ώρες και πραγματοποιήθηκε στο γνωστό Exitus-Escape Room. Ο Άγγελος Λέπουρης χωρίζει και μένει εσώκλειστος με δόλο σε ένα πραγματικό σκοτεινό δωμάτιο που εξελίσσονται καταστάσεις αγάπης – χωρισμού, και κρίνεται ως επικίνδυνος στο τέλος λόγω της αγάπη του, που τον άφησε. Μία όμορφη ερωτική ιστορία που τελείωσε και που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως ταινία μικρού μήκους αφού στο τέλος θα δούμε κάτι να εκτονωθούμε και να γυρίσουμε σελίδα. 

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή που ανατρέπει τα ελληνικά μουσικά δρώμενα και φέρνει κάτι εντελώς φρέσκο και διαφορετικό στην ελληνική δισκογραφία καθώς και μία μεγάλη επιτυχία που σίγουρα θα αγαπήσουμε. Το «Άλλος έγινα για σένα», παίζει αποκλειστικά σε Αγαπημένους σταθμούς της Ελλάδας. Ένας φρέσκος και δυναμικός ήχος από την keys Records!!!


Σπούδασες Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού παρόλα αυτά σε γνωρίσαμε ως τραγουδιστή. Πως κατάφερε να σε κερδίσει το τραγούδι;

Τραγουδάω από πολύ μικρός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με ακολουθήσει σ’ όλη τη μέχρι τώρα ζωή μου. Από 16 χρονών δημιουργούσα και συμμετείχα σε μπάντες και αφ’ ότου έδωσα πανελλήνιες, παράλληλα με τις σπουδές μου, τραγουδούσα σε διάφορα μαγαζιά.

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω θα άλλαζες κάποια από τις αποφάσεις σού;

Αναφορικά με το τραγούδι, νομίζω πως όχι. Γενικότερα, υπήρξαν ευκαιρίες και πιο μικρός που ήμουν, να ασχοληθώ πιο ενεργά με το τραγούδι, όμως πάντα ως δια μαγείας κάτι το εμπόδιζε στο τέλος. Ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί τα χρόνια αυτά με γέμισαν με περισσότερη εμπειρία και ποιοτικότερο ενθουσιασμό, ώστε να βρω το σωστό τρόπο να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στην τηλεόραση αρκετά μουσικά talent show. Θα ήθελες να δοκιμαστείς σε κάτι;

Έχω δοκιμάσει να συμμετάσχω και μάλιστα αρκετές φορές , χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Καθώς δεν κατάφερα να φτάσω ως τους κριτές και παρ’ όλο που μου έλεγαν όσοι με άκουγαν, πολύ καλά λόγια, όλα τελείωναν με ένα “θα σας ειδοποιήσουμε”.

Υπάρχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελες να συνεργαστείς κάποια στιγμή;

Θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες. θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Πάνο Κιάμο, τον Χρήστο Δάντη, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την Άννα Βίσση! 

Πειραματίζεσαι με την μουσική; Θα δοκίμαζες και άλλα είδη τραγουδιών;

Πειραματίζομαι, μέχρι εκεί που με παίρνει. Γενικότερα, είμαι πολύ υπέρμαχος του ρητού “Έκαστος στο είδος του”. Είναι πολύ όμορφο κάποιος να έχει το προσόν να μπορεί να ασχολείται με πολλά είδη μουσικής, όμως θεωρώ πως αυτοί που μπορούν να το κάνουν αυτό καλά, είναι ελάχιστοι.

Τους τελευταίους μήνες βιώνουμε μια παράξενη κατάσταση με τον κοροναϊό με την τέχνη να έχει επηρεαστεί περισσότερο από όλους τους τομείς. Πως τα βλέπεις τα πράγματα; 

Πόσο σε έχει επηρεάσει; Είναι κάτι το οποίο δε μπορούσε να προβλεφθεί και τα αποτελέσματα, κυρίως στο χώρο της τέχνης, βλέπουμε πως είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικά. Όλοι μας, έχουμε επηρεαστεί κυρίως ψυχολογικά, όμως πιστεύω πως αυτός ο “στενάχωρος” κύκλος που άνοιξε, κάποια στιγμή θα κλείσει και θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε ξανά.

Σήμερα κυκλοφορείς το “Άλλος Έγινα για Σένα” από την Keys Records. Πες μας για αυτό το  δισκογραφικό σου βήμα και πως αποφάσισες να ενταχθείς στην νέα αυτή στέγη;

Με τον Αργύρη Ναστόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρείας “Keys Records”, είχαμε συνεργαστεί πριν αρκετά χρόνια σε μια συναυλία. Εκεί γνωριστήκαμε και συμφωνήσαμε πως κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε επαγγελματικά. Έτσι και έγινε λοιπόν. Βρεθήκαμε, συζητήσαμε και δε χρειάστηκε πολλή ώρα για να συμφωνήσουμε να συνεργαστούμε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτό. Το “Άλλος Έγινα για Σένα”, είναι ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική του αδερφικού μου φίλου και συνεργάτη, εδώ και χρόνια, Βασίλη Καρανικόλα. Είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ και που γράφτηκε αποκλειστικά γι' αυτή τη συνεργασία και μαζί με το video clip, το οποίο σκηνοθέτησε ο Αργύρης Ναστόπουλος, σίγουρα σας παρουσιάζουμε μία πολύ ξεχωριστή δουλειά και ένα αποτέλεσμα που πιστεύω πως θα αγαπήσετε όσο εμείς.

Τα νέα σου σχέδια και που μπορεί να μάθει ο κόσμος για σένα;

Αυτήν την περίοδο είμαστε στο στούντιο κάνοντας πρόβες και ετοιμαζόμαστε για προγραμματισμένες εμφανίσεις σ’ όλη την Ελλάδα και που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Διαθέτω τα περισσότερα Social με το όνομα Aggelos Lepouris ,Facebook ,instragram και Youtube. Mπορούν οι φίλοι να με ακολουθήσουν και να μου μιλήσουν αφού απαντώ εγώ προσωπικά.

Θέλουμε τις ευχές σου για τον doriforo.

Αφού σας ευχαριστήσω πολύ για την όμορφη συνέντευξη, θα ήθελα με τη σειρά μου να σας ευχηθώ υγεία, γιατί ο καιρός που διανύουμε είναι λίγο περίεργος και κάθε επιτυχία για το ενημερωτικό σας site, το οποίο ομολογουμένως αποτελεί μια ορθή και συνάμα έγκυρη πηγή πληροφόρησης, για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερώνεται σωστά.

Άγγελε σε ευχαριστούμε και εμείς πάρα πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου