Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης: «Έκαναν μοντάζ στο Πρωινό, ήθελαν να πετάξουν λάσπη»

Για τον μισθό του ευρωβουλευτή απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης, λέγοντας πως ο σταθμός που πέρσι τον εκθείαζε παραποίησε τη συνέντευξή του, κάνοντας μοντάζ στα λεγόμενά του. Επίσης, προσθέτει πως είπαν πολλά ψέματα και υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα.

Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Γεωργούλης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη συνέντευξή του αναφορικά με τον μισθό των ευρωβουλευτών, που φτάνει, όπως ακούστηκε να λέει, τις 25.000 ευρώ, και κατηγόρησε το Πρωινό για μοντάζ στη συνέντευξή του και ψέματα.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν… Ήθελαν να πετάξουν λάσπη, ήθελαν να πουν ψέματα. Εγώ, όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά, γιατί είχαν ήδη βγει τα νέα στα Μέσα. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος ευρωβουλευτής δεν εργάζεται αλλού, μόνον εγώ. Πέρσι, που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους με επαγγέλματα πολύ περίεργα, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες.



Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου