Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Οκτώβριος 2020

Οκτώβριος διαθέτει παραδοσιακά πολλά αξιόλογα games και ο φετινός μεσαίος μήνας του φθινοπώρου έχει ένα σωρό σημαντικά sequel, τα οποία σίγουρα περιμένετε αν έχετε παίξει τις προηγούμενες εκδόσεις τους και σας άρεσαν.

Την 1η Οκτωβρίου ξεκινήσαμε με το Super Mario Bros. 35, ένα Online Battler που υποστηρίζει μέχρι 35 παίκτες ταυτόχρονα. Τόσο το συγκεκριμένο, όσο και η συλλογή Super Mario 3D All-Stars, είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Στις 2 του μήνα ήρθε το Crash Bandicoot 4 με πολλούς νέους χαρακτήρες. Στις 9/10 ήρθε το FIFA 21 που είναι ίσως ο πολυαναμενόμενος τίτλος του μήνα αφού πουλάει πάντοτε όλη τη σεζόν. Στις 15/10 έχουμε το Age of Empires 3: Definitive Editions και στις 16 Οκτωβρίου το Mario Kart Live: Home Circuit...ζωντανεύει το Mario Kart στο σπίτι σας.

Προς το τέλος του μήνα το ενδιαφέρον εστιάζει τόσο στο Watch Dogs: Legion στις 29/10, μιας και η Blizzard μετέθεσε την κυκλοφορία του World of Warcraft: Shadowlands το οποίο θα κυκλοφορούσε δύο ημέρες πριν. Οι λάτρεις των Horror Adventures αξίζει να παίξετε το The Dark Pictures Anthology: Little Hope Win, ειδικά αν σας άρεσει το προηγούμενο μέρος της σειράς.



Περισσότερα: gameworld

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου