Dick Pick: Τελικά αρέσουν στις γυναίκες;

Βρισκόμαστε στην εποχή των social media και φυσικά του αέναου chatting, μιας και πλέον είναι το κορυφαίο μέσο γνωριμιών και φυσικά φλερτ. Καλώς ή κακώς με τον τρόπο αυτό  τα πράγματα είναι πιο απρόσωπα, αλλά ίσως και λίγο πιο εύκολα, μιας και συνηθίζουμε να είμαστε πιο σίγουροι και τολμηροί όταν κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού.

Το θέμα βέβαια είναι ότι κάποιοι (ίσως και εσύ) ξεπερνούν κατά πολύ το όριο της… τολμηρότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε εισέλθει και επισήμως στην εποχή όπου η dick pic βρίσκεται στο μενού πολλών ανδρών.

Έπειτα λοιπόν από μία σύντομη έρευνα, ανάμεσα σε γυναίκες 18-36 ετών, βρέθηκε ότι οι 4 στις 10 έχουν δεχτεί έστω μία φορά στη ζωή τους… dick pic χωρίς φυσικά να ερωτηθούν. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι μόλις το 5% των αντρών, παραδέχτηκε ότι έχει στείλει (σκευωρία λοιπόν)!



Περισσότερα: ratpack

About George Tservakis

1 σχόλια:

  1. Το ότι οι 4/10 των γυναικών έχουν δει dick pic στα dm τους δε σημαίνει πως 4/10 άντρες στέλνουν τέτοια πράγματα ρε τζιμανια. Το «σκευωρία» που σχολιάζετε στο τέλος θεωρώ πως προσβάλλει το σύνολο των ανδρών. Επειδή, αν είχατε ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, θα γνωρίζατε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που στέλνουν dick pic δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι κάτι κακό (οκ ασχολίαστο αλλά αλλού θα καταλήξω), δεν έχουν πρόβλημα και να το παραδεχτούν κιόλας. Οπότε, αστέρια, αν 1/20 άνδρες αρχίσει και στέλνει παντού άσεμνο υλικό, μια χαρά βγαίνουν τα ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή