Από 03/09/20 στους κινηματογράφους

Η Marvel ξανά χτυπά με νέο αίμα και νέες περιπέτειες. Μιλάμε βέβαια για το New Mutants,  οπού είναι η ταινία της εβδομάδας που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. 

Πάμε να δούμε τις νέες αφίξεις αναλυτικά:

Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι

Περίληψη

Η ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» είναι ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες, αλλά και η φιλία τους, θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν

Ηθοποιοί: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μέισι Ουίλιαμς, Τσάρλι Χίτον

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: Sci-Fi, Τρόμου

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


Break The Silence: The Movie

Περίληψη

Η world tour “Love Yourself: Speak Yourself” έφτασε στο τέλος της. Βρέθηκε στην κορυφή του Billboard Boxscore και οι BTS έγιναν το πρώτο Korean group που εμφανίστηκε, στο πλαίσιο αυτής, στο Wembley. Έχοντας απεριόριστη πρόσβαση, η κάμερα της ταινίας BREAK THE SILENCE: THE MOVIE βρέθηκε μαζί με τους BTS σε όλη την διάρκεια της tour ακολουθώντας όλα τα μέλη, αλλά και το καθένα ξεχωριστά, backstage. Εκεί θα δούμε τους BTS σε προσωπικές ιστορίες που δεν έχουν καταγραφεί ξανά!

*Η ταινία θα προβληθεί μόνο με αγγλικούς υπότιτλους.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία:

Ηθοποιοί:

Διάρκεια: 91 λεπτά

Είδος ταινίας: Μουσική

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


Sabrina

Περίληψη

Δύο αδέλφια, ο Λάινους (Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ) και ο Ντέιβιντ Λάραμπι (Γουίλιαμ Χόλντεν), κληρονομούν την τεράστια περιουσία του πατέρα τους. Ο πιο σοβαρός, ο Λάινους, αφοσιώνεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ο Ντέιβιντ ενδιαφέρεται μόνο για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις όμορφες γυναίκες. Η κόρη του σοφέρ της οικογένειας, η Σαμπρίνα Φερτσάιλντ (Όντρεϊ Χέπμπορν), επιχειρεί να αυτοκτονήσει από έρωτα για τον Ντέιβιντ, αλλά σώζεται από το Λάινους. Για να ηρεμήσει την κατάσταση, ο πατέρας της την στέλνει στο Παρίσι για σπουδές για τα επόμενα δύο χρόνια. Όντας μορφωμένη και γοητευτική πια, η Σαμπρίνα επιστρέφει στην έπαυλη των Λάραμπι και θα φέρει τα πάνω-κάτω. Ο Ντέιβιντ εντυπωσιάζεται μαζί της, ενώ ο Λάινους αρχίζει ξαφνικά να τη φλερτάρει... Ο Μπίλι Γουάιλντερ φέρνει στη μεγάλη οθόνη το θεατρικό «Sabrina Fair» του Σάμιουελ Τέιλορ και παραδίδει μία διαχρονική ρομαντική κομεντί με υπέροχες ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές της.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Ηθοποιοί: Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Όντρεϊ Χέπμπορν, Γουίλιαμ Χόλντεν

Διάρκεια: 113 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Επίσης σε επιλεγμένους κινηματογράφους προβάλλονται ξανά οι ταινίες: Bloodshot, Φύγαμε(κινούμενα σχέδια) και ο Πλανήτης του Γουίλι (κινούμενα σχέδια).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα www.odeon.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου