Κινούμαι Ηλεκτρικά: Ποιοι δικαιούνται, πως θα κάνετε αίτηση στο kinoumeilektrika


Ένας χρηστικός οδηγός για το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά που λειτουργεί στην πλατφόρμα kinoumeilektrika.ypen.gr. Χρήσιμες συμβουλές και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. 

Έναν χρηστικό οδηγό που δείχνει βήμα – βήμα τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά, καθώς και τις πιο συχνές ερωτήσεις που τίθενται με τις αντίστοιχες απαντήσεις τους εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σημειώνεται ότι ο οδηγός με τις ερωτήσεις και απαντήσεις επικαιροποιείται κάθε εβδομάδα. Για τις αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν βήμα – βήμα από την ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικά οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις: 

1. Είμαι κάτοχος άδειας ΤΑΞΙ μαζί με δυο ακόμα φυσικά πρόσωπα και ποσοστά 20%,50%και30%. Η αίτηση υποβάλλεται ανά μεριδιούχο ή συνολικά; Η επιδότηση καταβάλλεται ανά μεριδιούχο ή συνολικά;

Σε περίπτωση που υπάρχει συγκυριότητα στην άδεια υποβάλλεται μια (1) αίτηση, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει το σύνολο των συγκυριούχων και να επισυνάπτονται τα ατομικά δικαιολογητικά όλων των συγκυριούχων, όπως αυτά προβλέπονται στην λίστα δικαιολογητικών(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι). Για την περίπτωση της είσπραξης της αναλογούσας επιδότησης προτείνεται να επιλεγεί ένας εκ των συγκυριούχων, ο οποίος θα ορίζεται με την σχετική υπεύθυνη δήλωση (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ) από τους υπολοίπους, και η καταβολή της να γίνει στον λογαριασμό του.



Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου