Ρέμις Ξάντος: "Γύρνα Ξανά" - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο

O Ρέμης Ξάντος γεννήθηκε στις 12-11-1980 στην πόλη της Ξάνθης Εκεί έμεινε μέχρι 8 χρονών  και το 1989 μετακόμισε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας, όπου και σπούδασε ελαιοχρωματιστής μετάλλων . Η μουσική ήταν πάντα αυτό που ήθελε από μικρός . 

Το 2000 άκουσε ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη (μην ρωτάς το γιατί) εντυπωσιάστηκε και άρχισε να μελετάει τραγούδια . Το 2007 έκανε ένα DEMO στο Studio HOUSE OF SOUND Xanthi με το τραγούδι (μην ρωτάς πως περνάω). Το 2011 έκανε συνεργασία με τον TUS και τον ΦΟΙΒΟ και έδωσαν στο τραγούδι (μην ρωτάς πως περνάω) ένα λαϊκό-ραπ χαρακτήρα και έτσι έγινε η πρώτη του επαγγελματική δουλειά. 

Ο Ρέμης Ξάντος ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά στα mad video music awards 2012 ενώ  έχει συνεργαστεί με την Πάολα, τον Νικηφόρο, τον Tus κα. Έχει κυκλοφορήσει 1 άλμπουμ το 2017  από τη heaven music , με την στήριξη του Σπύρου Σταμούλη, ενώ το πιο πρόσφατο  single " Βάζω Χ" Κυκλοφόρησε με βιντεοκλιπ στην Βενετία και σε στίχους Χρίστου Αναστασίου.

Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Ρέμη και κάναμε μια κουβέντα.

Από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να αγαπάει την μουσική;

Από πολύ μικρός τραγουδούσα στον πατέρα μου που αγαπούσε την φωνή μου, και έτσι από μικρό παιδί άρχισε το μεράκι μου για το τραγούδι και την μουσική.

Τι είναι για σένα η μουσική;

Είναι η ζωή μου, η ψυχολογία μου, με κάνει να αισθάνομαι πάντα καλά!

Υπήρξε στιγμή την οποία αν γύριζες τον χρόνο πίσω θα την άλλαζες;

Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο στο 2011, όταν συνεργάστηκα με την εταιρία Spicy ,  τον κ. Φοίβο και τον Tus, για το τραγούδι  "Μην ρωτάς πως περνάω", που έγινε hit, και "έμεινα απ έξω"! Αυτό θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει μέχρι σήμερα...

Θα δοκίμαζες διαφορετικά ήδη μουσικής;

Ναι, πάντα προσπαθώ να πειραματίζομαι σε κάτι διαφορετικό, με νέο στυλ, γιατί δεν θέλω απλώς να με θεωρούν λαϊκό τραγουδιστή...

Ποια είναι η γνώμη σου για τα τάλεντ σόου; Θα σκεφτόσουν να συμμετάσχεις;

Δεν παρακολουθώ talent shows, δεν με αφορούν σαν ιδέα και φυσικά δεν θα συμμετείχα.

Κοροναϊός, δύσκολο κεφάλαιο. Πως το βίωσες τους τελευταίους μήνες;

Ήταν δύσκολα για μένα, ούτε στούντιο δεν μπορούσα να βρω να ηχογραφήσω νέα μουσική, ούτε άλλες δουλειές μπορούσα να κάνω, μακάρι να το ξεπεράσουμε γρήγορα όλοι μας... Είναι απαιτητικό.

Γύρνα Ξανά, Τιτλοφορήτε η νέα σου δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε. Λίγα λόγια;

Το "Γύρνα ξανά"  Είναι ένα τουρκικό αρχικά τραγούδι, που μου άρεσε και ανέθεσα στον στιχουργό μου Κώστα Κατσώνη,  να μου γράψει τον ελληνικό στίχο. Μαζί με αυτό μου έγραψε ακόμα 4 τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σε ένα μήνα περίπου.

Που σε συναντάμε σήμερα;

Προς το παρόν λόγω των καταστάσεων της πανδημίας τα πράγματα είναι περιορισμένα, με την ελπίδα ότι του χρόνου θα κάνουμε κανονικά promo εμφανίσεις.

Τι μας επιφυλάσσεις για το μέλλον;

Υγεία, αγάπη και μουσική!!!

Ρέμι σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης... Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου