Φρικιαστικό : Άγνωστοι ακρωτηριάζουν άλογα στη Γαλλία - Σατανιστικές τελετές υποψιάζονται οι αρχές

Η γαλλική αστυνομία αναζητά τους δράστες μιας σειράς από βάναυσους ακρωτηριασμούς ζώων που διαπράχθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αστυνομικοί έχουν συμβουλεύσει τους ιδιοκτήτες αλόγων και γαϊδουριών να είναι εξαιρετικά προσεκτική, αφού περισσότερες από δέκα επιθέσεις έχουν καταλήξει στο θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό ζώων.

Οι αστυνομικοί τονίζουν ότι δεν μπορούν να συλλάβουν τα κίνητρα των ακρωτηριασμών, ενώ εξετάζουν την πιθανότητα να συνδέονται με σατανιστικές τελετές ή κάποιο «challenge» των κοινωνικών δικτύων.

Σε πρόσφατο περιστατικό, ιδιοκτήτης ενός καταφυγίου ζώων στην Βουργουνδία κατέληξε στο νοσοκομείο τραυματισμένος από μαχαίρι, αφού προσπάθησε να σταματήσει δύο άνδρες που εισέβαλαν στο κτήμα του και μαχαίρωσαν δύο πόνι και ένα άλογο.

Σε πολλές επιθέσεις, τα ζώα βρέθηκαν με κομμένα τα αυτιά, τα μάτια, το ρύγχος ή άλλα μέλη του σώματός τους ή με σοβαρούς τραυματισμούς στα γεννητικά τους όργανα.

Το καταφύγιο, όπου ζουν περίπου 100 εγκαταλελειμμένα ή κακοποιημένα και διασωθέντα ζώα, δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα.



Περισσότερα: in.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου