Απίστευτη ιστορία - Βρετανός έχει πέος στο χέρι του


Ένας πατέρας στη Βρετανία που έχασε το πέος του λόγω μόλυνσης στο αίμα, έγινε ο πρώτος άντρας στον οποίο ένα καινούριο εξωτερικό γεννητικό όργανο «αναπτύχθηκε» στο χέρι του, ορισμένες καθυστερήσεις όμως τον έχουν εμποδίσει να προχωρήσει στην επέμβαση για τη μεταμόσχευσή του.

Ο Μάλκολμ ΜακΝτόνταλντ υποβλήθηκε σε μία επέμβαση η οποία χρηματοδοτήθηκε με 50.000 βρετανικές λίρες από το βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας, αφού το 2014 και μετά από μία μακροχρόνια λοίμωξη του περινέου έχασε το πέος του, αν και οι όρχεις του παρέμειναν ανέπαφοι.

«Πάλευα για χρόνια με μία λοίμωξη στο περίνεό μου, αλλά δεν είχα ιδέα τι θα μπορούσε να συμβεί. Εξαπλώθηκε στα δάχτυλά μου και τα δάχτυλα των ποδιών μου και τα έκανε μαύρα. Όταν είδα το πέος μου να γίνεται μαύρο, έχασα τον εαυτό μου. Ήταν σαν ταινία τρόμου. Ήμουν σε απόλυτο πανικό. Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι θα το έχανα. Μετά από μία μέρα έπεσε στο πάτωμα. Επειδή είχα περάσει το σοκ γνωρίζοντας ότι θα το έχανα, το πήρα και το έβαλα στον κάδο», περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας στην Sun.

Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου