Από 27/08/20 στους κινηματογράφους

Άνοιξαν επιτέλους οι κινηματογράφοι μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγο της πανδημίας και μας περιμένουν με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για να μας ψυχαγωγήσουν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μας περιμένει στις κινηματογραφικές αίθουσες:

Καπόνε

Περίληψη

Έχοντας υπάρξει ο πιο αδίστακτος επιχειρηματίας και λαθρέμπορος του Σικάγο, ο Αλφόνς Καπόνε (ευρύτερα γνωστός ως Αλ Καπόνε) ήταν ο πιο ισχυρός και διαβόητος μαφιόζος της Αμερικής. Η ταινία επικεντρώνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του, όπου έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια φυλάκισης, ο θρυλικός γκάνγκστερ παραφρονεί, καθώς οι μνήμες από το βίαιο παρελθόν του επιστρέφουν για να τον στοιχειώσουν. Η νέα ταινία του ταλαντούχου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τζος Τρανκ («Το Χρονικό»), με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Τομ Χάρντι («Η Επιστροφή», «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Δουνκέρκη») στον ρόλο του Αλ Καπόνε.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία:Τζος Τρανκ

Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Λίντα Καρντελίνι, Κάθριν Ναρντούτσι, Ματ Ντίλον, Αλ Σαπιέντσα, Νόελ Φίσερ, Κάιλ Μακ Λάχλαν

Διάρκεια: 85 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


Η Γκαρσονιέρα

Περίληψη

Ο Σι Σι Μπάξτερ (Τζακ Λέμον) είναι ένας υπάλληλος γραφείου, ο οποίος ευνοεί τους συναδέρφους του δίνοντάς τους το κλειδί της γκαρσονιέρας του για τις εξωσυζυγικές τους περιπέτειες. Ανάμεσά τους είναι και το αφεντικό του, ο Τζέι Ντι Σέλντρεϊκ (Φρεντ Μακ Μάρεϊ), που ο Μπάξτερ μαθαίνει πως χρησιμοποιεί το διαμέρισμά του για να κοιμάται με τη Φραν Κιούμπελικ (Σίρλεϊ Μακ Λέιν), την γλυκιά χειρίστρια ανελκυστήρων, με την οποία είναι εκείνος ερωτευμένος . Όταν ο Σέλντρεϊκ όμως παρατάει τη νεαρή γυναίκα, εκείνη προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μπάξτερ να σώσει τη γυναίκα των ονείρων του, χάνοντας πιθανότατα τη δουλειά του. Οι Τζακ Λέμον, Σίρλεϊ Μακ Λέιν και Φρεντ Μακ Μάρεϊ πρωταγωνιστούν σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές κωμωδίες της δεκαετίας του '60, που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Μπίλι Γουάιλντερ.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Ηθοποιοί: Τζακ Λέμον, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Φρεντ Μακ Μάρεϊ

Διάρκεια: 125 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ



After 2: Μετά τη Σύγκρουση


Περίληψη
Βασισμένο στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, το AFTER 2 ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ είναι η συνέχεια του AFTER , του νέου νεανικού φαινόμενου στη κατηγορία των ταινιών TWILIGHT και 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ .
Ο Χάρντιν θα είναι πάντα ..ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά  όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή  ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Τρέβορ της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει …για την αγάπη; ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ροτζερ Καμπλ
Ηθοποιοί: Τζοζεφίν Λάνγκφορντ, Χίρο Φαϊνς Τιφιν
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Αισθηματικό Δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12



Tenet


Περίληψη
Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Ηθοποιοί: Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν, Κένεθ Μπράνα
Διάρκεια: 135 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



Το Σαββατοκύριακο των Μυστικών


Περίληψη
Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας εταιρίας τους, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι τους αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο
Ηθοποιοί: Νταν Στίβενς, Άλισον Μπρι, Σίλα Βαντ, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ
Διάρκεια: 80 λεπτά
Είδος ταινίας: Τρόμου
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18



Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Μεταγλ.)


Περίληψη
Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.
Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν
Ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου