Stem: Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Ο STeM από την Ραφήνα ξεκίνησε δειλά να τραγουδάει με το μικρόφωνο των ακουστικών στο σπίτι του, όταν τον άκουσαν οι συμμαθητές του, ξεκίνησαν ένα Bullying και δεν πίστεψαν σε αυτόν. Με την στήριξη της οικογένειας του και των φίλων του κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να στείλει το υλικό του στην Shot Gun.

Η ζωή του πλέον έχει αλλάξει και ο σκοπός του είναι αυτός που ήταν από την αρχή, να πάει καλύτερα κι από αυτό που ονειρευόταν και να μεταφέρει την ιστορία του στον κόσμο μέσω της μουσικής του.

Το ολοκληρωμένο album του με τίτλο «NO Re$T» κυκλοφόρησε την Δευτέρα 25 Μαΐου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες, ενώ το tracklist του δίσκου του περιλαμβάνει 13 Βιωματικά Hit με πρωτη κυκλοφορία το Μιλάνο Λονδίνο Παρίσι και ακολουθησε πριν λίγες μέρες  το Καλοκαιρινό Τραγούδι Valencia.

Εμείς ήρθαμε σε επαφή με τον Stem και κάναμε μια κουβέντα μαζί του


Stem, από πόσο χρονών άρχισες να αγαπάς την μουσική; Πότε κατάλαβες δηλαδή ότι αυτό είναι που σε γεμίζει;
Μουσική ακούω από τότε που με θυμάμαι γενικά είχα πολύ καλή σχέση με τα τραγούδια και τον ρυθμό, στα 17 μου άρχισα να γράφω τους πρώτους μου στίχους αλλά στα 19 κατάλαβα ότι θέλω να κάνω αυτό στην ζωή μου.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να επιλέξεις την ράπ μουσική;
Επέλεξα το ραπ/τραπ διότι κατάλαβα ότι είναι ένας τρόπος να εκφράσω την ζωή μου μέσα από αυτό το στυλ μουσικής προς το κοινό μου και έγραφα πιο εύκολα βιωματικά τραγούδια.

Θα δοκίμαζες κάποιο άλλο είδος μουσικής;
Φυσικά και θα δοκίμαζα κι άλλα είδη μουσικής και ήδη το κάνω γιατί δεν θέλω να έχω ένα σταθερό ρυθμό και τύπο στα κομμάτια μου.


Μια λέξη για τον εαυτό σου που σε χαρακτηρίζει απόλυτα;
Τρέλα είναι η λέξη που θα έβαζα σαν ταμπέλα σε μένα και με χαρακτηρίζει άμεσα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα talent show; θα δήλωνες συμμετοχή;
Παρακολουθώ talent show, μου αρέσουν αλλά δεν θα δήλωνα ποτέ συμμετοχή επειδή το είδος της μουσικής μου εκφράζεται μέσω live και μέσω της κάθε παρέας ώστε να το νιώσει ο καθένας και έχει διαφορά μέσω τηλεόρασης.

Αγαπημένος -η καλλιτέχνης -ιδα;
Ο τράπερ FY είναι χρόνια ο αγαπημένος καλλιτέχνης μου.


Ένα όνειρο που έχεις και δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα;
Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με την μουσική ένα  από τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να ερμηνεύσω τραγούδι μου στην συναυλία την Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Έχει συμβεί κάτι στην μέχρι τώρα πορεία σου ώστε αν γύριζες τον χρόνο πίσω δεν θα το επαναλάμβανες;
Όχι δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχουν γίνει και δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί όλα για κάποιο λόγο έγιναν (άσχημα και ωραία) και με έκαναν να φτάσω ως εδώ.

Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι. Λίγα λόγια για την νέα σου δουλειά;
Είμαι πολύ χαρούμενος με το άλμπουμ μου στο οποίο τα 12 κομμάτια μιλάνε για την ζωή μου. Το Μιλάνο Λονδίνο Παρίσι ήταν το πρώτο μου κομμάτι για το οποίο είμαι περήφανος επειδή χάρη σε αυτό ξεκίνησαν όλα. Το Valencia είναι το τελευταίο κομμάτι μέχρι στιγμής το οποίο είναι μια πολύ καλοκαιρινό δουλειά και πιστεύω μπορεί να ακουστεί στα κλαμπ όλο το καλοκαίρι.



Που σε συναντάμε σήμερα; Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου ;
Σάββατο 18 Ιουλίου είναι το πρώτο μου live  στην Ταράτσα του UNDERGROUND MUSIC STUDIOS Εθνάρχου Μακαρίου 17, Περιστέρι Roof top στις 21.30. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που κατάφερε η δισκογραφική μου  εταιρεία η Shot Gun να το οργανώσει όλο αυτό. Είμαι έτοιμος γιατί θα έχω δίπλα μου όλους όσους ήταν από την αρχή μαζί μου και με στήριξαν.


Stem σε ευχαριστούμε για την παραχώρηση της συνέντευξης. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου