Καθόλου Απεγνωσμένος: Να την Επιθυμείς, αλλά να μην τη Χρειάζεσαι


Δεν υπάρχει κάτι λάθος ή μεμπτό στο να δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα την πρώτη φορά που τη γνωρίζεις. Αντίστοιχα, δεν είναι λάθος να είσαι τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα σου. Το λάθος βρίσκεται στο να δείχνεις απεγνωσμένος.

Στο ότι το ενδιαφέρον σου και η αγάπη σου, εξουσιάζονται από το γεγονός πως εξαρτάσαι από την προσοχή της. Και η εξάρτηση αυτή ποτίζει κάθε κομμάτι της συμπεριφοράς σου με ένα είδος απόγνωσης που απωθεί τις γυναίκες αντί να τις ελκύει.

Ο απεγνωσμένος για προσοχή άνδρας είναι μη ελκυστικός. Αυτή η ακόρεστη επιθυμία του για γυναικεία στοργή και επιβεβαίωση, στην ουσία καταστρέφει οτιδήποτε εκείνος προσπαθεί να χτίσει στην ερωτική του ζωή.

Όπως εμείς οι άνδρες είμαστε προγραμματισμένοι από τη φύση μας να εστιάζουμε περισσότερο στην εμφάνιση της γυναίκας, αντίστοιχα οι γυναίκες εστιάζουν στη συναισθηματική δύναμη του άνδρα.

Ελκύονται από άνδρες που είναι συναισθηματικά δυνατοί και από την ασφάλεια που τέτοιοι άνδρες μπορούν να παρέχουν. Για αυτόν το λόγο η συναισθηματική αδυναμία που προβάλει ένας άνδρας δείχνοντας απεγνωσμένος για προσοχή, τις απωθεί.

Μια γυναίκα θέλει να την επιθυμείς και να την θέλεις, αλλά δε θέλει να την έχεις ανάγκη.




Περισσότερα: mensbible

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου