Άγριο σεξ και φωνές σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα - Κάλεσαν την αστυνομία


Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διετάχθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύει αναφορά για ερωτικές περιπτύξεις του προσωπικού εντός του ιδρύματος, οι οποίες -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- προκάλεσαν ακόμα και την παρέμβαση των Αρχών.

Το θέμα έχει προκαλέσει χαμό στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων αφού οι φωνές του φλογερού ζευγαριού ξεσήκωσαν προσωπικό και ασθενείς. Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά μέσα ενημέρωσης εκλήθη η αστυνομία και συνέλαβε επιτόπου το ζευγάρι 

Η σχετική αναφορά για «ερωτική συνεύρεση στον τελευταίο όροφο του κτηρίου» έγινε στο ράδιο Ζυγός το πρωί της Τρίτης και το θέμα αναπαράχθηκε από διάφορα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως μεταδόθηκε σε διπλανό δωμάτιο του χώρου όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων, ένα ζευγάρι που ανήκε στο προσωπικό του Νοσοκομείου επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους, οι οποίοι μη μπορώντας να φανταστούν τι ακριβώς συνέβη κάλεσαν την Αστυνομία, υπό το φόβο πιθανής απόδρασης του κρατούμενου ασθενή.






Περισσότερα: newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου