Κοροναϊός - Ινδία: Γαμπρός κόλλησε 100 άτομα - Δύο μέρες μετά τον γάμο έχασε την ζωή του


Ένας νεαρός προγραμματιστής που εργαζόταν σε προάστιο του Νέου Δελχί της Ινδίας, επέστρεψε στην πόλη καταγωγής του στο Μπιχάρ τον περασμένο μήνα για τον γάμο του. Εκεί, ενδέχεται να μετέδωσε τον νέο κοροναϊό ακόμη και σε 100 άτομα. Ο ίδιος ο γαμπρός έχασε τη ζωή του από επιπλοκές της ασθένειας μόλις δύο μέρες μετά την τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 φίλοι και συγγενείς.

Ο γαμπρός, ο οποίος ήταν μόλις 30 ετών, πήγε στην Παλιγκάντζ, την πόλη καταγωγής του, τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου. Σύντομα, εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν στο νέο κοροναϊό – πυρετό και διάρροια. Μέχρι τον γάμο του, στις 15 Ιουνίου, δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον ιό, ενώ η οικογένειά του φέρεται να αγνόησε την επιθυμία του να αναβάλει την τελετή. 

Δεν τον άφησαν να αναβάλει τον γάμο
«Αν και δεν αισθανόταν καλά ήδη στις 14 Ιουνίου και ήθελε να αναβάλει την ημερομηνία του γάμου, και οι δύο οικογένειες ήταν αντίθετες σε αυτό, κάνοντας λόγο για τις τεράστιες οικονομικές απώλειες που θα είχαν αν ακύρωναν τους εορτασμούς», δήλωσε συγγενικό πρόσωπο στην Indian Express.

Μάλιστα, του προσφέρθηκαν αντιπυρετικά και ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά στις 15 Ιουνίου. Περισσότεροι από 350 προσκεκλημένοι από τα χωριά του γαμπρού και της νύφης γιόρτασαν το γεγονός. 

Το αποτέφρωσαν για να μην υποστούν διώξεις
Δύο μέρες αργότερα, η οικογένεια προσπάθησε να μεταφέρει τον άνδρα στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν διαρκώς, όμως έχασε τη ζωή του στη διαδρομή. Η οικογένεια έσπευσε να τον αποτεφρώσει, χωρίς να ενημερώσει τις αρχές, με αποτέλεσμα να μην εξεταστεί ποτέ για κοροναϊό. Όμως ένας από τους προσκεκλημένους αποφάσισε τελικά να ενημερώσει τις τοπικές αρχές.

Περισσότερα: in.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου