MasterChef: Συγκλονιστικός ημιτελικός - Μεγάλη συγκίνηση - Πρόταση έκπληξη (Video)


Έναν συγκλονιστικό ημιτελικό παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τους Σταύρο, Σταυρή, Μαρία και Τζον να παλεύουν για τις δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό.

Στην πρώτη μαγειρική αναμέτρηση που ήταν τεστ δημιουργικότητας την νίκη και την κατευθείαν πρόκριση στον τελικό κέρδισε ο Σταυρής ο οποίος δεν το πίστευε και ξέσπασε σε κλάματα.

Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε τον Τζον ο οποίος επίσης ξέσπασε σε κλάματα από την χαρά του που πέρασε ο Σταυρής θυμίζοντάς μας τι θα πει αληθινή φιλία. Μια εικόνα που πραγματικά δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.   


Ο Τζον ωστόσο ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε με τον Σταύρο και την Μαρία να έχουν έναν αγώνα ακόμα μπροστά τους για την δεύτερη θέση στον μεγάλο τελικό.

Ακολούθησε μια δεύτερη δοκιμασία, αυτή την φορά αντιγραφής πιάτου, στην οποία νικητής άρα και ο δεύτερος παίκτης που πάει τελικό, αναδείχθηκε ο Σταύρος.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένα κλίμα έγινε και η αποχώρηση της Μαρίας στην οποία επιφύλασσε μεγάλη έκπληξη ο μέντορας της Παύλος Ιωαννίδης, καθώς της έκανε πρόταση να δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη σε ένα από τα μαγαζιά του.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου